terelelli81 Arkadaşlar 32 haftalik gebeyim. Özellikle son haftalarda açlık sekerim hep yüksek. 160, 170, 180 gibi değerler çıkıyor. Akşam uyurken bakiyorum ıyi ama gece ne oluyosa yükseliyor. Doktor unsulin dozlarımı ayarlamaya çalışıyor ama hala nedenini bulamadı.cok strese girdim ya çaresiz kaldım. Önerisi olan ya da basından geçen var mi. Tip 1 diyabet hastasiyim ve günde üç defa 29 ünite novarapid ve gece 50 ünite levemir şu anki unsulin dozlarım. Lütfen deneyimli seker hastası hamileler yazsın birseyler ?
EbruHafsa terelelli81 canim benimde aclik 100-110 arasi cikiyor, gece 22 de 20 IE vurunuyorum, ama saat 19 dan sonra birseyler yersem otomatikmen sabah yine yüksek cikiyor... vurulmadan 3 saat önce en son ögününü ye birde öyle dene InsaAllah düzelir
Htcncl Canım benim şekerim bu kadar yüksek değil insülin kullanmıyorum diyet yapıyorum ancak sabah şekerlerim 93-110 arası çıkıyor, doktorum yüksek buluyor, yürüyüşün iyi geleceğimi düşüreceğini söyledi, bir de yatmadan önce limonlu tarçınlı yoğurt ye dedi. Bilmiyorum sana faydası olur mu
terelelli81 deletedmom6295 akşam yemeğimi yedide yiyorum ara öğünü ise 21.30 gibu. Levemir de 21.30 da yapıyorum. Bu saatleri dahiliyecim belirledi. Sabah da 8 de kahvaltı yapıyorum.
deletedmom6295 terelelli81 insüline yeni başlayacağım levemir gece 11 olarak belirledi endokrin uzmanım. Açlık şekerlerim 100 ü bulmadı henüz çok sıkı diyet yapıyorum😒Akşam en son 9 ara öğün dediler bana da. Allahım yardımcımız olsun diyabet hastası olup gebelik yürütmek gerçekten özveri istiyor
terelelli81 deletedmom6295 çok zorlaniyorum ya. Kontrol altına alamadıkça stresten ölüyorum. Bu şeker değerleriyle n asıl devam edeceğiz?
Lcy Sizinki hamilelik sekeri deyil saniriyim bence doktora gidin hemen ben suan 39 haftamdayim sekerim okadar yüksek olmamasina ragmen göz altinda tutuyolar