Arkdaşlar 26. Haftaya girdik çok frna şifayı kaptım 😖 neler yaptnız burnum tıkalı nefes alamıyorum hamşırmaktan içim çıkacak gibi çok halsizim 🤧🤧 doğal yollarla neler yaptnız burun spreyi falanda açmıyor artık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Hamileyken grip oldum 🤦🏻♀️
Geçmiş olsunn 💝Viks sürmek çok iyi geliyor bana her burnum tıkandığında yanımdan ayırmıcağım tek şey dene istersen
Tazebirannecik ben oktanus sulu burun spreyi aldım ve gerçekten fayda etmedi dediğiniz gibi sıcak ılık şeyler içmeye özen gösterin ben hep soğuk su içtiğim için sıcak suyu bile yadırgadım ama işte yapacak bişey yok kendimden şüphelenip covid testi bile yaptırdım doktorlarda istemişti ama ballı zencefil yaptım yedim,ballı limon karıştırıp yedim,öksürüğüme be boğazıma iyi geldi,bir kaba sıcak su koydum nane yağı koyup aşırı branşları ciğerleri açtı resmen burnum o şekilde açıldı,göğüs kısmıma vazelin sürdüm sıcak havlu teması yaptım,limon tuzlayıp yedim size de fikir olsun isterseniz😂🙏🏻
Tazebirannecik suyun içine viks kaynatın çekin silmeyin bol bol yıkayın bol ılık limonlu su için sarımsaklı tarhana tavuklu şehriye çorbası yiyin C vitamini tüketmeye çalışın inşallah geçer kısa zamanda
Ben de 8+4 üm çok fena grip oldum. Aynen sizin gibi hapsirdikca vücudum uyuşuyo. Dün akşam nane limon yaptım uyudum sabah ter su içinde kalktım şuan biraz daha iyiyim. Bol meyve tüketin. Burnunuza vicks sürün. Ve en önemlisi hapsiriginizi sessiz olsun diye tutup vücudunuzu kasmayin. Çok geçmiş olsun.
Tazebirannecik valla ben hamileliğim boyunca 2 kere zatürre 2 kere ağır grip 1 kere de korona virüs geçirdim ve hala hamileyim çok şükür yıkılmadım ayaktayım 😂 bolca meyve nane limon ve istirahat ile 3 günde geçer allahın izniyle geçmiş olsun.
Tazebirannecik nasıl oldunuz ben de gribim
Merveerkan çok şükür bugün daha iyiyim suya limon doğradım 2-3 tane kaynattım bal koydum içerisine ve öyle içtim, burun deliklerime göğüs kısmıma viks sürdüm, bol bol meyve tüketyorum, 1 bardaksıcak suya 2 tatlı kaşığı bal ve karabiber koyup öyle içtim hala atlatmış değilim ama yavaş yavaş geçiyor gibi işe yaradı yani yaptıklarm sizde böyle yapablrsnz Birde yatarken burun tıkanıklığından uyuyamıyordum çift yastık yapıp başımı yukarda tuttum o şekilde tıkanmıyoe rahat uyudum 🙏🏻
Tazebirannecik test vermiş miydiniz ben de geçirdim ama yine de korkuyorum
Merveerkan çok ağrınız okursa başınız falan doktorum parol önerdi günde 1 tane içeblesn deid birde burun spreyi kullanblrsn dedi onun dşında doğal yollarla geçirmeye çalşyorum bugün 4. Gün ve geçiyor 🤲🏼
Tazebirannecik Ihlamur elma ayva limon koyup bı çay yapmistim bende hasta oldum anca bir haftada tam toparlandım nane limon da tüketin tuzlu suyla burnunuzu açın bol bol dinlenin sıcak şeyler tüketin biraz çorba içebilirsiniz birde
Merveerkan hayır eşim gripti o test verdi negatif çıktı ben test vermeye korkyoeum o yüzden vermedim ateşim falanda çıkmadı o yüzden grip diye yorumluyorum ama inşallah öyledir 🙏🏻 Corona olsa da zaten hamilelere birşey yapmıyolarmış o yüzden yine evde doğal yöntemlerle atlatmaya bakın derim
Tazebirannecik ben de 1 ay oldu atlatalı ama grip olunca bir tırstım yani test vermekten de artık korkuyorum eşimde iyi 4 gündür gribim ama sadece boğaz ağrım geçti
Merveerkan anladım dedğim gibi ben onalrı yaptım bugün 4. Gün çok daha iyiiym birde terbiyeli limonlu tavuk çorbası falan için çok iyi geliyor gerçkten
Tazebirannecik teşekkür ederim inş ben de atlatırım çok yorucu bağışıklığımız düşmüş iyice hemen hasta oluyoruz