ysmn_kck17 Semadeniz İlk 16 hafta kullandım ara kanamalar yaşadigim için . Şimdi 35 haftadayim 32den beri kasılmalarım var diye kullanıyorum . 36 da birakicaz dedi doktorum . Vajinal aldım geceden geceye . Akıntısı çok rahatsız edici . Gece 2 çamaşır değiştiriyorum . Gün içinde ayaktayken ve lavaboya ciktikcada içeride kalan atıyor kendini dışarı . Ama kasilmalarimda faydasını çok gördüm ağrı kesici resmen. Gebelikte akıntı hep oluyor bu arada . Malesef kullansanda kullanmasanda.
Seranad Semadeniz 4 haftalıktan beri kullanıyorum bende 29 haftalık olduk hala devam günde 3 kere hemde. Günlük ped kullanıyorum ben akıntısı oluyor diye
Busracikkkk Semadeniz 6.haftada başladım 36 da bıraktım ama bırakınca da akıntılar bitmiyor hatta daha da artıyor son haftalarda
Uerdem Semadeniz ilk 3 ay çalıştığım icin önlem amaçlı kullandım 34-37 arası erken doğum riski için kullandım kasilmalarim vardi suan biraktim artık dogum vaktim yaklaştığı için. Akıntı olayına girersek o ilacı kullansamda kullanmadam da hep vardi beyaz süt gibi yoğun
Semadeniz Seranad bende 4+4 oldum doktor yerleşme için erken kahve akıntı dedi. Beta vericem tekrar umarım güzel artar.
Semadeniz Seranad canım ilk 68 değerdi bugün 164 olmuş. Tek isteğim kahve akıntım gitsin ve bebeğim sağlıklı hayırlı olsun. Kucağıma alayım.sağlıklı evlatlarım olsun. İsteyen herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olsun.
Seranad Semadeniz inşallah 🙏 başta düşük tehlikem vardı kanamalarım olmuştu o artışı görmek için nasıl beklerdim. İnşaalah sizde güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Avokadoo Ben asilama yuzunden ilk gunden kullanmaya basladm 4hafta kullandim o 4hafta o kadar zor gecti ki en son hastanelik oldum tum karaciger degerlerimi yukseltmis. Smdi kullanmiorm her hangi bi sey olursa ignesini kullandircak doktorum. Berbat bi ilac
Kubrakozcelik 5 haftalikken kullanmaya basladim suan 10 haftalik hala devam ediyorum lekelenmem kesilmedi 12 ye kadar devam edicem biterse birakicaz ben gunde 2 defa agizdan aliyorum
Semadeniz Kubrakozcelik canım benim bu kahve lekelenmem 11 gün oldu devam ediyor. Bazen bir damla zor geliyor bazen bol bol kilodumu dolduruyor. Senin nasıldı.
Kubrakozcelik Semadeniz benimde ayni sekilde bazen az bazen fazla geliyordu ozellikle ayakta kalip yurudugum zamanlar fazla geldigini farkettim ve evde bol bol istirahat ettim suan cok sukur gecti gibi insallah sizin de gecer biran once
Kubrakozcelik Semadeniz bir de benim lekelenmem cabuk kesilmedi 6 hafta gibi bir sure devam etti suan normal akinti gibi bazen acik sari bazen beyaz bol bol yattim ben sizde oyle yapin