Seranad Hazalismail allah yardımcın olsun. Arkadaşımda 30 haftalık 1500 gr doğum yaptı 1 ay yattı bebişide ama şuan çok iyi. Sabret her şey çok güzel olcak. Güçlü Bebek onlar
Muzice1 Hazalismail idrar yolu enfeksiyonu mu tetiklemiş ? Bende de akıntı çok vardı enfeksiyon varmış tetikler mi acaba 😭bebeğimize Rabbim güç kuvvet versin en kısa sürede kavuşun inşallah 🤲🏻
Hazalismail Muzice1 mutlaka git canim öyle birsey olursa bile erken olması çok iyi bir ilaç varmış hatırlamıyorum onu kullanınca gelmesi mümkün olmuyormuş ben biraz geç kaldim
Nurdan5434 İnci Candemir~ Prematüre bebek bakımı kitabını almanızı tavsiye ederim , kitap eliniz ayaginiz olucak bilmediğiniz birçok şeyi öğrenebilirsiniz . Rabbim tez zamanda kavuştursun ins sizi ve sizin gibi durumda olanları 🙏🤗
depsizoo Hazalismail Küveze alınınca haftası dolana kadar mı bekleniyo çıkması için yoksa durumu iyi oluncamı çıkarıyorlar
Burcuseyy Hazalismail Güzel anne moral depola kendine bebiş çıkacak ordan sonra en çok sana ihtiyacı olacak
Hazalismail depsizoo suan net birsey söylemiyorlar ciğerleri gelişmesi için makinaya bağlı iyi olursa çıkarıp normala donucek
haydibakalim Hazalismail ben de o haftadayım şuan Allah yar ve yardımcınız olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah