Asilinannesi35 kanama olmadı ama o acıyı öyle yaşadım ki doğumu unuttum. Emzirme saatlerinde krize giriyordum. Denemediğim şey kalmadı. Ne paralar verdim. Lansinoh ta doğum öncesi aldığım kremdi. Hiç yaramadı. Doktor fito krem vermişti yaramadı. Göğüs kalkanı aldım iki farklı marka. Göğüs ucu bi yere değmediği için iyi geldi ama iyileşmedi. Arkadaşım Garmastan dedi aldım yaramadı. Tahin yağı, ayva çekirdeği jeli. Yine yaramadı. En son gümüş kapak aldım birde etrafına baskı yapıyor gibi geldi.forumda sordum zeytinyağı demişti biri. Hepsini bıraktım zeytinyağı sürdüm ve pamuklu mendille kapattım. Emzirirken de şöyle üstünden sildim zaten zararsız diye. Ve çok şükür o acılar bitti. Bence kalkan kapak felan ıslak tuttuğu için yara hiç iyileşmiyor. Uçları beyaz beyaz duruyordu. O yüzden krem yağ vs. Sürüp kuru tutmak gerek. Mantıken de düşünürsek zaten bi yerimizde yara olsa su değdikçe hiç geçmez. Kuru tutmak gerekir bence bu da öyleymiş. Kalkan ve gümüş kapak süt kanallarını uyarıp sürekli süt akmasını sağlıyor böylece ucu hep ıslak ıslak oluyor. Bi deneyin. Bu arada emzirmekten vazgeçmeyin bu acılar geçince pişman olursunuz. Geçmiş olsun tez vakitte geçer inşallah