Essole Herkese merhabalar; Spinal sezaryen ile hangi hafta doğum yaptığınızı paylaşabilir misiniz? Bana 38+4 için gün verdi doktorum normalmi diye merak ediyorum?
Zeyno78 Essole ilk doğumum 36.haftada,2.doğumum 39.haftada olmuştu. Şimdi ki doğumum da 39.haftada olacak inşallah.
Tugbaslan3458 Essole 38+0 kendi isteğimle doğum için gün almıştım 3.500 kilo doğdu şuan 3 aylık oldu tosbik kızım 🥰
Tugbamete Essole 38+4 te suyum gelerek normal doğuma gittim ama bebeğimle ilgili sıkıntı çıkınca acil sezaryene alındım ama normalde de 38. haftalarda bebeğin kilosu iyiyse doğum için gün veriyorlar
ogrencianne35 Zeyno78 zorlandınız mi sezeryandan sonra hem ayağa kalkmakta ağrı sızı çok oluyor mu korkudan uyuyamiyorum perşembe günü bizimde 40 haftadayım normal doğum başlamıyor rahimde açılma yok rahim kaslarim çok darmış muayeneye bile dayanamadım
Asilinannesi35 Essole 39 haftalikken gün verildi bana ama benim bebiş erken gelip 37+5 de doğum yaptım
Leylaalin ogrencianne35 Bende dün oldum anı suyum geldi ilk zaman zor agri oluyor sonuçta bi etin kesiliyor ama yürümek iyi geliyor bi kaç güne doktor ağrın geçer dedi ağıkesici yapılıyor zaten eve geçinde doktor yazıyor bi kaç dikkat ederse iyi olur
Zeyno78 ogrencianne35 Hayır. Ben de çok korkuyordum hiç zorluk çekmedim.Ben sezeryan olduysam gerçekten herkes olur 😂.
ogrencianne35 Leylaalin ay gözünüz aydın Allah nazardan kötü gözden korusun yavrunuzu 🙏💕 sağlıkla büyütün bende de korku var işte uyuyamiyorum