Biranneadayiiii Kızlar yaa şuan 18+2 haftalığım artık hareketlerini hissetmeye başladım yavaştan elimle dokunduğumda nerde hangi tarafta olduğunu falanda hissediyorum🤗 merak ettiğim bu haftalarda hala karnın alt bölgesinde olur değil mi?🤔
gzybkgl Biranneadayiiii evet daha altlarda oluyor. İlk gebeliğimde 20 haftalarda falan hissetmiştim. Kızımda 17. Haftalarda falan hissettim elimle bastırdığımda. Şuan 39+3 🙃
ebru23 Biranneadayiiii ben ilk gebelikte 20 haftada bi tekme hissettim sonrasinda 25 de hissettim 30 da disardan hissrttik oglumu ama kizimda 14 de hareketleri hissettim 20ve disardan bile hissediliyor karin kaslari acildigi icin galiba
Biranneadayiiii Funda2735 aaa😍 tam anlayamıyorum tabi ilk gebeliğim ama elimle dokununca nerde olduğunu biliyorum artık en son 14 haftalıkken kontrole gitmiştim şimdi cumartesi kontrolüm var daha net anlarim insAllah ,🤗
Biranneadayiiii Mavii02 normalde göbeğim yoktu benim zaten dümdüzdü şimdi karnım hafiften çıkmaya başlayinca anlaşılıyor bazen solumda karnım semsert oluyor bazen sağımda bazen ortada yani dokununca çok net hissediliyor özellikle sırt üstü yatınca anlaşılıyor zaten ☺️
Biranneadayiiii ebru23 evet olabilir ben daha tekme hissetmiyorum bişey kayiyo yada damar atar gibi oluyor ☺️
Biranneadayiiii Mavii02 ahahah olabilir 😁 olsunn elbet birgün tekmelenicez o zaman daha iyi hissederiz insAllah 😁❤️