Merhaba anneler anne adayları
Çantamı hazırlamaya başlayacağım elinde liste olan atabilir mi? Birde asıl bilgi almak istediğim konu ben hangi emziği hangi biberonu alacağım 🤷 sıfır bilgi ve çevremde de sıfır bilgi 😱😱 sizden tecrübeli annelerden tavsiyeleri alabilir miyim ♥️♥️

Iremciksem henüz tecrübeli değilim ama biberon lansinoh,emzik avent ultra air tercih ettim araştırmalarıma göre

Iremciksem bence bebek bi dogsun belki biberon emzige grrek kalmaz ki her bebek kabul etmiyor ki eczanelerde var diyelim acil bi durum oldu esiniz kosup alir gelir ben nolur nolmaz wee baby emzik aldm ama ucuzunu aldim ki bebek kabul etmese niye simdiden masrafa giriyim. Biberona da gerek duymadim lazim olursa da esim alip gelecek 🙏🏼

Hastane cantasina da hastane cikislarini zibin bebek bezi islak mendil yedek alt ust takim agiz mendili koyabilirsin kendin icinde pijama takimi iki tane ve gecelik rahat olur alabilirsin. Terlik corap pecete bi el yuz havlusu tarak islak mendil emzirme sutyeni depend gogus ucu kremi koyarsin aklima bunlar geldi suan

Iremciksem Bebek için zıbın önlük ve alt üst takım veya tulum koyun çantaya, battaniye, muslin örtü vs mutlaka bulunsun. Emziği ben 3 farklı marka aldım hiçbirini tutmadı şuan 4 ay 23 günlük ve hâlâ ağzına yaklaştırmıyor 😂 Biberonu küçük al, doğduktan sonra lazım olursa büyük de alırsın. Çantanı çok doldurma sonra önemli şeyleri bulmak zor oluyor 😁 Kendine birkaç tane elbise veya pijama takımı al, depend koy bir paket. Yazın doğum yapacaksan hastanede duş alabilirsin, ona göre ihtiyaçlarını koy çantana mesela. Uzun oldu ama yine de sorabilirsin 😁🌼

Iremciksem iki kızım var avent biberon kullandım çok memnun kaldım yok biberonla alışır emmeyi bırakır laflarına takılma iki kızımda 2 yaşlarına kadar emdi ikizlerime hamileyim yine avent in ürünlerine devam ederim emzik ve biberon olarak