Sevval2720 Ben ilk 4 ay eşimden ayrı yatıyordum kokudan dolayı. Herşeyden tiksiniyordum afedersin özellikle kendi ter kokumdan tuvaletten falan. Her tuvalete ve banyoya duş almaya girdiğimde kendimden tiksinip kusardım. O kadar kötü bir şey ki seni çok iyi anlıyorum. Elimde hep parfüm kolonya şişesi olurdu heryere sıkardım kışın ortasında camı açar öyle otururdum. Kendimi resmen izole etmiştim dışarı çıkmıyordum odamdan bile bi yemek ve tuvalet için ayrılıyordum. Yemekleri kayınvalidem yapıyordu. Hergün hastanede serum yiyordum iki üç gün yattığım da olmuştu kusmaktan dolayı gıda alamamaktan. Ya resmen insanların konuşurken nefeslerinin kokusu bile midemi bulandırırdı. Çok şükür geçti şu anki halime bin şükür. Hergün ağlardım bulantıdan yaa o kadar kötü o kadar zor ki. Ne ilaçlar kullandım var ya.. Eğer seninki de ilerlerse sana bi bulantı ilacı önereyim zofer 4mg ya da daha kötü olursan 8mg kullandım ben doktorumun önerisiyle tabiki ama bebeğe zararı yok korkma. Asıl anne aç kalırsa daha çok zarar olur. Doğal tavsiyeler vermek gerekirse de hazır yaz mevsimindeyiz bol bol meyve ye yoğurt ye. Ben ev yoğuruna tahin pekmez reçel falan döküp yiyordum hem tok tutuyordu hem tadı kokusu güzel hem de bebeğe kilo aldırıyor. Taze zerdeçal çayı da mideye çok iyi geliyor her yerde duydum bunu. Tadı acı ama mideni rahatlatır. Onun dışında da kraker,poğaça,simit,haşlanmış tuzlu patates bunlar da kokusu az şeyler midenin ekşimesini bastırır tok tutar.Umarım atlatırsın bu günleri ☺️