Kocaeliseda Arkadaşlar Herkese Hayırlı Akşamlar. 24 Haftaydayim Ayrıntılı Utrasyona Girdim Anne Karnındaki Bebekle Anne Bagili Oluşturan 2 Arter Damardan Birtasi Yokmuş 2 Testimde Temiz Çıktı. Böyle Birşeyle Karşılaşan Var mi
Asyaerciyes Kocaeliseda arkadaşımın oğlu tek artel doğdu şu an 5 yaşında gayet sağlıklı biraz zayıf doğdu ama hemen toparladı küçük bir tosuncuk oldu ☺️
bagdat Kocaeliseda benim kızımdada tek arter var gelişim geriliği olabilir zayıf doğabilir diye takip ediyor doktorum ama maşaallah haftasıyla uyumlu gidiyor boyu kilosu 😊 ayrıca genetikde olabiliyormuş yani altında kötü bi neden aramaya gerek yok dedi doktorum
ozlembilgin Kocaeliseda benim bebeğimde de tek arter var ve bir böbreği gelişmedi. Tek arterle böbrek ya da kalp anomalisi yüksek olasılıkla beraber görülüyor. Doktorum her seferinde detaylıca inceliyor bebeğimi. Tavsiyem üstüne düşün önlem alınabilecek veya sık takip edilmesi gereken bir durum oluşursa önceden tedbirli olursunuz.
Kocaeliseda 1.5 hafta ozlembilgin 1.5 Hafta Önde Gidiyor Benim Bebeğim Doktor Herhangibi Bir Sıkıntı Yok Dedi.