Lillysmom Merhabalar hanımlar..31 haftalık hamileyim.. çok ciddi bir uyku problemim var ve huzursuz bacak sendromu yasiyorum.. benim gibi olanınız var mı? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Mbuglem Lillysmom ben 40+5 im ve hamileliğimin başından beri her akşam aynı sorunu yaşıyorum huzursuz ayak sendromu 🤦♀️ Sadece ayaklarımı soğuk suyla yıkadığım zaman uyuyabiliyorum bazen o bile etki etmiyo 🤦♀️ Allah yardımcın olsun
Bahar27 Lillysmom bol bol hareket et gün içinde doktorum öyle demişti yürüyüş önemli ben onu pek yapamıyorum ama temizlik yapıyorum her gün
Lillysmom Mbuglem şimdi farkettim huysuz yazmışım 😂😂 amin inşallah deniyorum soğuk su olayini ama şuan o da fayda etmiyor 😬
Mbuglem Bahar27 magnezyumda kullandım hala içiyorum ama bana bi faydası olmadı inşallah sizde işe yarar 🤲🏻
Esraq1 Bizde 35 haftdyz sabaha karşı anca uyuyabiliyorum resmn artk dün gece ağladım uyuymiorum diye piskoljim o derece tavn
Mbuglem Esraq1 al benden de okadar valla sabah 5.30 görmeden uyumuyorum artık vücut bitmiş duruma geliyo uyuya kalıyorum heralde 9 dedin mi uyanıyorum aylardır böyleyim 🤦♀️
birtriptanesi Esraq1 bende öyleyim yaa önceden hiç uyuyamıyordum öğlen uyku sıkıştırırsa kestiriyordum şu an hamileler için olan destekli yastıktan aldım da anca 3-4 gibi uyuyabiliyorum.
Mbuglem Lillysmom bem en az 10 kere kalkıp yılıyorum evin bütün camları kapıları açık yatıyorum soğukluk olsun diye 😀
Bahar27 Mbuglem bol bol hareket yürüyüş te iyi geldi son zamanlarda kendimi temizlige verdim gece olunca rahat uyuyorum telefon suratıma düşüyor 😄😄
Lillysmom Bahar27 Hahaha 😂 bazen bana da oluyor o 😬 plesanta previa tanısı konuldu, kanamam var ve yürüyüş yapmam hatta ayakta durmam bile yasak.. maalesef gebelik boyunca yattım yatmaya da devam ediyorum. Belki de bu psikolojinin getirisidir
Bahar27 Lillysmom evet dogru onları yapamıyorsan başka bi hobi bul o zaman sevdigin bişey yap stresi bi kenara at öncelikle
eaaysenur Lillysmom bende 34 haftalık hamileyim soluma yatınca sol bacağım uyuşuyor sağıma yatınca sağ ve genelde sağa yatınca karnımda ağrı oluyor bende uyuyamıyorum maalesef yalnız değilsin 😤