GzdeelikAkbacak Merhaba arkadaşlar sabah 6 da kalkıyorum sabah 7 buçuk 8 de tekrar uyuyorum 10 buçuk 11 de uyanıyorum ve uyandığımda Halen uykum oluyor sizdede oluyor mu kızlar 🤗
Kuzusunannesi GzdeelikAkbacak çalışmak zorundayım ama ölüyorum uykudan Allahtan kendi iş yerim var öğlen bi saat kapıyı kilitleyip uyuyorum gözüm uykudan açılmıyor yaa
Ekimucizesi GzdeelikAkbacak sabah 7 de vc kalkıyorum aşırı idrara sıkışmaktan sonra 8 e kadar uykum gelmiyo🙈sonra uyuyorum 11 de uyanıp bişeyler yiyorum yatağın içinde şuan geri uykum geldi mesela uyurum yeniden sürekli yatakta debeleniyorum🤦🏼♀️
GzdeelikAkbacak humaninannesi61 Kuzusunannesi bende tek bende oluyor zannediyordum uykudan gözümü açamıyorum hamileliğimin ilk zamanlarında hiç bir şekilde uykum gelmiyordu 30 haftalıkkken başladı uykusuzluk şuan 33+3 günlük hamileyim ☺
humaninannesi61 30+5’im Ben de 7 de namaza kalkıyorum. 8 8 buçuğa kadar anca uyuyorum. Sonra bi daha 10 da falan kalkıyorum. Yarım saat dalma gene 😁 12 gibi uyanıyorum. Ama ayaklarımı üşütürsem. Saat başı lavaboya kalkıyorum😑
humaninannesi61 GzdeelikAkbacak Yok yok tek değilsin😍 Ben zaten uykuyu severdim ama kızım daha çok sevecek heralde 😁
Glmgkcmm Bence sevinin ben 9+1 deyim uyanık gezdiğim anim yok sabah uyanıyorum 11 de gün içinde okuldan sonra kesin fırsat ayırıp 1 2 saat yine uyuyorum sonra gece erken uyuyorum ve hala uykum var 😀
GzdeelikAkbacak Ekimucizesi bende yataktan kalkmak istemiyorum bütün gün bıraksalar uyucam o derece 😄