Aysegkdemir Ben 35,+1gunkuj hamileyim gebelıgımı boyunca gaz sikismasi yaşadım dogurmdan sonrada olur mu acaba bebege de geciyormus hamılıkte gaz sikismasi yasayıp bebegı de cok gazlı olan varmı?
NazlnrTan Aysegkdemir ben de 36 haftalığım 2-3 haftadır aşırı gaz sancısı çekiyorum hatta birkeresinde doğum başladı sandım okadar kuvvetliydi. Yürüyüş çok rahatlatıyor beni aksi taktirde hep sıkışma oluyor. Umarım bebişlerimiz gazlı olmaz z🙏🙏🍀🍀
MucizemE 34+3 bende aynıyım hatta dün akşam doğuruyorum sandım o derece vurdu yürüdüm sükut hareketleri yapıp rahatladım ama bana süt yapıyor onu fark ettim artık içmicem sende yediğin şeylere dikkat et canım neden olduğunu çözersin
scl Benim doğumdan önce yoktu ama 10 gün oldu doğum yapalı gaz sancılarım başladı 🙄 doktor doğumdan sonra uyardı gazın varsa rahatla diye ama affedersiniz çok zorlanıyorum resmen ağrı yapıyo kemiklerime kadar 🤭
DamlaatanPardn Birde inatçı olup çıkmaması😫 Çıkartmak için ıkınmayada korkuyorum ben bebeciğime birşeyl olur diye. Böyle ağrılı sancılı dolaşıyoruz, gece uykumda ağrıdan inliyorken eşim uyandırıyor😫
Haticekubra Ben 12 haftalık hamileyim hamile kaldığımdan veri gaz sıkıntım var geceleri artıyor şişkinlik ne yesem gaz yapıyor içtiğim su bile gaz yapıyor 😓
Aysegkdemir [bilinmeyen] sızın bu haftalarda bebegınz kac kilo bana 33 DE 2200 DEDI AZ GIBI GELDİ BNA SEZERYAN OLACGIM İCİN ERKN ALNCK BEBK SZN BEBGINZIN KILISO KAC ACBA?