Serpil321 merhaba anneler 16 haftalik hamileyim ikinciye hamile olanlar bebek hareketlerini ne zaman hissettiniz ben hala hissedemedim merak ediyorum
feyzaa34 Serpil321 14 haftalığız bugün koca bir tatlı yedim ay böyle içimde kıpır kıpır oldu tekme değilde oynadığını yer değiştirdiğini hissettim ve bu çok güzel🥰😢😪😓💖
Devrim47 12 haftada hissetim küçük damar atması gibi 16 artık tam anlamıyla vuruyordu sıpa 😂26 haftalık olduk an itibariyle her akşam tepik yiyiyorum karnımda 😂😂🤣rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
Serpil321 Devrim47 amin canim canim segirme seklinde hissediyorum ama tam hareket degil normalmiki acaba
BenMathilda Serpil321 13-14 gibi hissetmeye başlamıştım ancak üstünde durmuyordum pek. 16 sonrası kesin hareket olduğuna kanaat getirdim. İlk gebeliğimde 20.hafta sonrası hissetmiştim.
Rabiaduymus Serpil321 20.ci haftamda net hissettim tatli biseyler yiyip sağ tarafa yatinca hareketlerini net duyabilirsiniz
Selinbati Serpil321 16 da hissetmeye başladım ama öyle çok değil şuan 20+2 deyiz tekmelerini simdj daha çok hissediyorum