Ozge20ulu Oturduğum yerden bile kalkamıyorum hep ayakta olsam sıkıntı yok , ne zaman gelecek bu bebiş kızlar dua edin 🙏
Gamzeee89 Ozge20ulu walla aynı durumdayım gece yatarken sağa sola dönemiyorum son 5 benimde ama yarın kontrolüm war heran herşey olabilir ☺️
Emine_ali Ozge20ulu al bendende o kadar son 3 gün dıyor ama umudumu kaybetmeye başladım gelesi yok heralde
Ozge20ulu Gamzeee89 bugün artık oturamadigimi fark ettim aciyo ayakta da olmuyor sürekli bende yarın doktora gidicem hadi iyi haberler alırız umarım
Emreseyma58 Gamzeee89 Ya benimde son beş aşırı baakı geceleri çopalan bi ağrı sancı var daha hanfendinin gelesi yok galib abu gece yine ağrılı uyumaktan başım çatlıyo bakalım hayırlısı
Ozge20ulu Elif5361 Son 15 gün geçmiyor Valla herkese son on gün kaldıysa 20 gün kaldı de olmadı mı diye diye beni deli edecek herkes 🥰
aysegulbey01 Ozge20ulu son 8 ama hiç geleceği yok gibi 🥰 yatakta bile sağıma soluma dönemiyorum artık dönerken kalçamdan belimden çatır çutur sesler geliyor ağırlar cabası 🤣
Ozge20ulu aysegulbey01 ya o çatır çutur ses bendende geliyo 🥰alt tarafı sağdan sola dönmeye çalışıyorum , bide yoruluyorum dönerken şaka gibi
aysegulbey01 Ozge20ulu ayy hiç sorma bide son iki haftadır ellerim ağrıyor parmaklarım uyuşuk uyuşuk sabahları uyandığımda felç geçirmiş gibi parmaklarım açılmıyor eşime aç şu parmaklarımı diyorum adam açıyor tek tek şaka gibi gerçekten 🥰
aysegulbey01 Gamzeee89 yok canım benimki kafasını yastığa bi koyuyor sabaha kadar uyanmaz ben sabaha kadar 50 kere uyanıyorum ruhu duymuyor adamın 🤣🤣🤣
Gamzeee89 Emreseyma58 benimde öyle canım kasıklarımda ağrı oluyo adet olacakmışım gibi seninde öylemi