Ela3466 Arkadaşlar 37 haftalık gebeyim doktor geçen hafta mantar var dedi fitil verdi sizce normal doğuma engel mi
Deletedmom23234 Ela3466 Fitili kullanın rahatlatıyor fakat ben ne kullanırsam kullanayım geçmedi maalesef 🤷🏻♀️
Ozge20ulu Sevgiavc mantar fiillerinde genelde hamilelikte ve emzirenlerde doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaz yazar Herkes de aynı değil
Sevgiavc Ozge20ulu aynen cnm değil bugün doktor bana da verdi ama daha kullanmadım çekiniyorum zararı olur mu diye
Ozge20ulu Sevgiavc çubukla sıvı aldı alttan , bı günde çıktı ben bekledim temiz çıkınca da kullanmadım Bazı doktor direk yazıyo test olmak önemli bence
mucizeannesi1 Ben de 32 haftaligim ve mantardan dolayı akintim olduğu için doktorum bana da verdı üstelik 4 tane üst üste kullanıyorum ayriyette de trqvazol krem sürüyorum . Şifa olur inşallah . Zararı olsaydı doktor vermezdi bence . Gecmis olsun
Rjn5656 mucizeannesi1 sizinle bnde ayni haftamdayim vajina kasintim ve sari akıntı vardı doktotruma bildirdim ftil ve travazl verdi . ama ise yaramadı . hic geçmedi kasintim 😑
mucizeannesi1 Rjn5656 Ben de kaşıntı yok ama sanki kokulu akintim var mis gibi hissediyom ya da ilaçlar mi hassaslastirdi koku konusunda bugün sağlık ocağına işarat,tahlili vericem bakalim inşallah enfeksiyon falan,çıkmaz ya
mucizeannesi1 Sevgiavc inşallah ya hamilelikte en ufak şeyi kuruntu yapıyoruz 🙄 bana bir de doktorum rahim ağzında yara olmuş dedi 😒