Twinsmom66 Merve5561 ben 31. Haftaya girdiğimden beri var . Dr demir yapından drdi ishal.e . Karin ağrıma da hafif kaislma cıktı ondan dedi progestan başladık ama hala günde 3 kere filan ağrı giriyo
Merve5561 Twinsmom66 ben de Progestan kullanıyorum erken dogum tehlikem var zaten çok teşekkür ederim
Twinsmom66 Merve5561 yani benim bide iki canim.bana normal.desiyse normaldir artık düzenli aralıklarla olmuyosa
Merve5561 aesma ben de kullanıyorum magnezyum doğum yaklaşınca ishal olur falan yazıyor korktum ondan ☹
Emineslh Merve5561 hyr bu hafta gidicem sorcam çünkü korkuyorum erken doğum olur diye öğrendiğimde sizinle paylaşırım
Merve5561 Emineslh teşekkür ederim ben de yeni gittim cuma günü doktordan dönünce oldum keşke gitmeden olsaydım
HilalKo Brnde 31. Haftadayım bendede ishal var 2 3 gundr çarşamba randevum var doktoruma soracagım bende
Ebrar34 Gebelikte ishal iyi değil doktora gözükün mutlaka sebebi bulunsun en azından içiniz rahat eder
Biricikkkkk Bende 31+4 haftalığım kaç günden beri ishal gibiyim ama bu haftama kadar hep kabızlık vardı kulladığımız ilaçlar olsaydı en başında olurdu bu hafta kontrolüm var bnmde doktora danışmayı düşünüyorum.