Çok şükür buraya hikayemi yazacağım günü gördüm 🥰 kızlar sıkıntılı bir hamilelik geçirdim 4lü tarama testlerim sıkıntılıydı gelişim geriliği vardı su azlığı vardı hepsini yaşadım çok şükür oğluma kavuştum 38 haftalık olmuştuk bebeğim son haftalarda terstti dönmedi bizde sezeryan günü aldık neyse gelelim o güne sabah erkenden yatışım yapıldı hemen hazırladılar beni sonra aldılar ameliyata orda da bir takım hazırlıklar yapıldı belden iğne yapıldı vs. Sonra doktorum geldi hemen başladı ameliyata ve 5 dakika içinde bebeğimi bana gösterdi sonra bebeği aldılar bakımını yaptılar kenarda o ara sakinleştirici vurdu başımdaki hemşire sürekli benle iletişim halindeydi bana sürekli nasılsın iyimisin diye soruyordu sakinleştirici iğneyi vurunca bana bi uyku hali geldi mayıştım gözlerim gidiyordu geliyordu o ara doktorum ameliyata devam ediyordu benim de canım sıkıldı biraz o ara uyukladım sonra herşey bitti beni aşşaya odama indirdiler ben tabi hala uyur gibiyim gözümü açamıyorum uykudan sersem gibiyim odaya geçtim üstümü giydirdi hemşire sonra oğlumu getirdiler o şekilde velhasıl kelam doğumdan çok memnun kaldım iyiki sezeryan olmuş diyorum maşallah diyim kendime narkozun etkisi geçer geçmez ayağa kalktım hiç bir zorluk yaşamadım sakın korkmayın o kadar rahattıki herşey bu şekilde kızlar biraz uzun oldu kusura bakmayın bu arada bugün 5. Günümüz bebeğim yanımda uyuyor zayıf doğdu kuveze alınır diye korktuk ama alınmadı çok şükür neyse sorularınız varsa alabilirim