ZorYollardanAsipGelenim marbling10 çizgileri var ona gore yavasca ayarlarim olmazsa napayim olur insallah
Balarisi23 ZorYollardanAsipGelenim canım 6000 lik iğneleri kullanıyor musun eğer kullanmıyorsan bana gönderebilir misin benimde elimde 4000 lik var bende onları sana gönderirim
ZorYollardanAsipGelenim Balarisi23 evet sabah 6000lik aksam 4000lik oluyorum yetmiyoda iki defa oluyo
Poyrazm Derensmom 32 haftada birakiliyo mu igne bende 4000lik oksapar kullaniyom 32 oldum bugun doktorum hicbisey demedi
Poyrazm Derensmom benim doktorum 32de ecopirini birak dedi bugun kestim 33te kontrole gel dedi ama igneyle ilgili bisey demedi
Poyrazm Poyrazm her doktor farkli bisey soyluyo hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alir kurtuluruz insallah
Balarisi23 Poyrazm bende 31 haftalığım doktorum bi hafta sonra sonra ecopirin bırak dedi oksapar 6000 lik iğneye devam edicem inşallah dozu yeterli gelir
Poyrazm Balarisi23 bende 32 oldum bugun biraktim 33 te kontrole gidicem doktor ultrasondan bakicam dedi bebegin durumu nasil diye biraktm ama bir yandanda korkuyorum insallah hicbir sorun olmaz
Vildan29 ZorYollardanAsipGelenim Bende o ZorYollardanAsipGelenim ocsopar kullanıyorum bende doktorunuzdan rapor isteyin benim raporum var ilacım bitince yazdırmama gerek yok eczaneden alıyorum direk
Balarisi23 Poyrazm inşallah canım ama iğnelerini aksatma kullanmaya devam et onu doğuma kadar kullandırtır bide bol bol su ve haraket
112Zeyno- ZorYollardanAsipGelenim merhaba bende oksapar 4000 lik 9 tane var ben 6000 lik vuruldugumdan bi tane vurulmuştum 9 tane kaldı kutuda eğer isteseniz gönderirim
ZorYollardanAsipGelenim Arkadaslar allah razı olsun hepinizden doktorumla konustum 6000lik olandan 2binlik kismi bosalt 4000ligi yap dedi
Balarisi23 ZorYollardanAsipGelenim canım benim elimde oksapar 4000 lik var bende 6000 lik kullanıyorum bana 6000 lik gonderirsen 4000 lik olanları sana gönderebilirim