ZorYollardanAsipGelenim Elinizde fazladan kalan 4000lik igne var mi günde 2 defa igne oluyorum 6000lik ve 4000lik 6000ligi aldigim icin sistem 4000ligi vermiyor elden alsam 300lira. Sistem saglik ocağından yazilani bile vermiyo. Var mi gönderebilecek kargo karşılığında
Seda5431 ZorYollardanAsipGelenim keşke elimde olsa da yardımcı olabilsem üstte kalsın diye yazıyorum canım inşallah yardımcı olacak biri çıkar 🙏🏻🙏🏻
Yavuzun1annesi2 ZorYollardanAsipGelenim ocsapar neden kullanmıyosunuz onu hemen buluyorum ben oda 4000 lik😊
Derensmom ZorYollardanAsipGelenim bende 2.5 kutu var perşembe doktora gideceğim artık kullanma derse size göndereyim 32.haftamda bırakacaktım suan 31 haftalığım..elimdeki oksapar
2021mertaras ZorYollardanAsipGelenim bende yardımcı olabilirim isterseniz yanlis hatirlamiyorsam fazladan bir kutum var
Uhan ZorYollardanAsipGelenim merhaba bana doktorum korona tedavisi icin vermisti fakat ben sadece iki tanesimi kullandim icimde 8 adet var isterseniz ben yollayabilirim size
Uhan ZorYollardanAsipGelenim isterseniz kargoyla yollarim 8 tane bende saglik ocagina goturup vermeyi dusunuyordum en azindan isinoze yarar
Buse_00 Üstte kalsin diye yazıyorum…. ben de geçen birine yolladim birdan 3 kutu…. Allah yardımcınız olsun
Yavuzun1annesi2 ZorYollardanAsipGelenim onu bulamıyomusun peki 🤗valla canım göndermek isterim ama bende şuan kullanıyorum ben belki onu alabilirsiniz dedim illa enoxmu olcak yani yoksa ☺☺
Vildan29 ZorYollardanAsipGelenim Bende o ZorYollardanAsipGelenim ocsopar kullanıyorum bende doktorunuzdan rapor isteyin benim raporum var ilacım bitince yazdırmama gerek yok eczaneden alıyorum direk
ZorYollardanAsipGelenim Esediii her yerde cikiyo boyle bi dikine giden. Esime soyleyeyim esim cunku vardiyeli calisiyo ve her hafta farkli oluyo vardiyesi olurda kargo gelirde evde bulamazsa beni. esim gidip almak zorunda. Haftaya evde mi diye sormus olcam yani
Poyrazm Derensmom 32 haftada birakiliyo mu igne bende 4000lik oksapar kullaniyom 32 oldum bugun doktorum hicbisey demedi
ZorYollardanAsipGelenim Yavuzun1annesi2 vermiyo elimde 6000lik igne gozukuyo eee bende gunde iki defa igne kullaniyorum 6000lik sabah 4000lik aksam elimde 6000lik olunca 4000ligi sistem vermiyo