Ayshe Merhaba acil bir doktor bulmam lazim suan annemin yanina kalmaya geldim agrim var sakarya adapazarindayim birkac kisiden konak hastanesinde tuba hanim iyi diye duydum tavsiye edebiceginiz doktor var mi tesekkur ederim
Prensm Ayshe Ben Konak’ta sami kemik beye gidiyorum tavsiye ederim canım çok ilgili sen sormadan herşey anlatıyor aklında hiç soru işareti bırakmıyor bende tavsiye üzerine gittim iyiki gitmişim👌👍
Tbberk Ayshe canim kolay deil ama hmn sira almak oyle. Neyin var problemin ne istersen bnm doktorumu onerebilirim
Prensm Ayshe canım bak internette yarın 10.30da sami kemik boş randevu var bende kendime bakıyorum rastgele bastım yarın boş biri iptal etmiş heralde. Cumayı beklemek istemiyorsan
Ayshe Tbberk ben yurtdisindan geldim gelmeden doktorum iltihap mikrom var tahlil yapti sonuc cikmadan tr ye geldim aradi orda bir doktora git diye 2 gundurde karnim cok agriyo vajinada asiri kasinti var akintimda yesil renkte oyuzde gitmem lazim senin doktorun kim
Tbberk Ayshe konak hastanesinin karsisinda sadik akbiyikli var. Ozel muayanene. Cnku konakta fln ha diyince hemen sira alamazsin yogun. Dene bi sansini ama
Ayshe Tbberk hastane daha iyi suan benim icin tahlil yapilacak mecbur cunku tesekkur ederim ysrdimin icin
Tbberk Ayshe canim vatan hastanesinde doktor orhan hayri bey var onu dene bi vardir belki sira. Olmadi sadik beye gidersin o zmana soyler su su tahlili yaptr die. Ozel tahlil yaptrma yeri var dogum evinin orda yaptirir sonc goturursun. Ucuk fiyatlarda yapmiyor labaratuar orasida
Tbberk Ayshe yada sabahin 7snde dogum evine gidiyorsun siraya giriyorsun ilk 15 kisiue sira veriyolar herhangi bir doktira canim
Ayshe Tbberk dogum evinden cok korkuyorum calisanlar vesaire konaktan sira aldim cuma gunune verdiler hersey icin sagolun kizlar