KubraAydin Kızlar testlere anlayanlar bakabilir mi acaba https://www.hizliresim.com/9f1sixj https://www.hizliresim.com/s0kiqmg
Birminiksusamtanesii KubraAydin gebelik isteniyorsa tsh 3 altinda olmali hatta 2.5 altinda diger degerlerin normal gozukuyor
Esediii KubraAydin tsh cokta yuksek degill hemen bir ilacla düzelir ilac baslar doktor,digerleri normal hormonlar
Birminiksusamtanesii KubraAydin anladim doktorun zaten gerekenleri soyleyecektir cok yuksek degil hemen duser degerin gebelik olmaz degil bu arada olur ama tsh kontrol altinda olmali ufak dozda bir ilacla dusecektir gebelik istenmezse normal bir deger bu arada korkacak bir durum yok sadce gebelikte 2.5 altinda olmasi gerek bebegi etkilememesi acisindan
Esediii KubraAydin tiroid canim cok yuksek değil emin ol bir ilacla düşer ki bu hamile kalmani aşırı etkileyecek bir yükseklikte deger değil senin bence bir sorunun yok kafani rahatlat
KubraAydin Birminiksusamtanesii Esediii merhaba kızlar :) bugün sonuçlarımı doktoruma gösterdim değerlerin gayet normal ilaca falan gerek yok dedi ay sizde öyle diyince aklım karıştı birden 🤦🏻♀️
Birminiksusamtanesii KubraAydin cok yuksek degil zaten degerin gebelik isteniyorsa dr.lar 2.5 altinda olmasini istiyor bir sorun olmamasi icin seninkide normal aslinda sadece gebelik donemi icin bir tik yuksek cok abartilacak bir derecede degil bunun icin ilac verir hemen duser degerin merak etme korkulacak bir durum yok yani rahat ol degerlerin gayet iyi 😊
Birminiksusamtanesii KubraAydin degerlerin normal zaten gebelik istenirse olursa tekrar baktirirsin dahiliyede o gerek gorurse kadin dogum dr.uyla birlikte karar verirler gebelik suresince 2.5 ve alti normal kabul ediliyor o yuzden oyle dedim oda hemen duser yani korkulacak bir deger degil bu icin rahat olsun dr.unda normal demis takilacak bir durum yok 🙂
Esediii KubraAydin sevindim cnm cok iyi ,, yani benim tup bebek doktorum bana cok ufak doz 25 mg vermişti biz garantiye alalim demisti ordan eminim biliyorum demekki snin için gerek bile duymadi dktor hc kafani karistirma