Meyracukurmaraz Kızlar 29 haftalık hamileyim 2 gündür bebeğimin hareketini hiç hissetmedim gece uykuda Bi hareketle uyandım ama bağırsak hareketimi bebek mi anlayamadım uykulu olduğum için endişelenmelimiyim sizce normal mi bilemedim
2-prensesannesiii Meyracukurmaraz 2 gün boyunca hiç hissetmediyseniz hiç beklemeden gidin doktora inşaallah birseyi yoktur ama iciniz de rahatlamis olur
[silindi] Meyracukurmaraz 29. Haftada 2 gün onemli bir süre insaallah bir problem yoktur ama görünün doktora mutlaka
Happyturuncu Meyracukurmaraz tatlı bişiler yiyip dinlemeyi denediniz mi ? 2 gün uzun olmuş belki etmiştir arkaları dönük olunca çok hissetmiyoruz ama doktora gidin içiniz rahat etsin 🙏
Meyracukurmaraz Deletedmom23234 sadece gece bişey hissettim uykudan uyandım ama oda bebek mi emin değilim. Doktora gideyim o zaman
Deletedmom23234 Meyracukurmaraz Bence şuan bile imkanınız varsa gidin acile bakarlar hemen. Belki plasentası bebeğin önüne geçmiştir bu yüzden hareketlerini de hissedemiyor olabilirsiniz fakat bunlar sadece varsayim 🤷🏻♀️
Anne4237 Sağlık ocaklarında da dinliyorlar. Hastaneye gidemiyorsaniz sağlık ocağına da gidebilirsiniz.
Meyracukurmaraz Gittim şimdi geldim Bi sorun yokmuş çok şükür ama 2 gün beklemeyin 1 saat içinde yattığınız halde 5 den az hareket ederse gelin dedi
Milenka Meyracukurmaraz bazen hissetmesekte hareket ediyor oluyor göbeğinizi izleyin.gecen gün banada öyle oldu.baktim hissetmiyordum ama hareket ediyordu. Ama iki gün hareket etmezse gelin diyorlar doktorlar