aysun86_ Şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz?Zararı var yaptırmam diyende var yaptırmazsan eğer daha sonra şekerin varsa bebeğe geçer diyende ne yapacağımı şaşırdım🙄doktor yaptırmam taraftarı
aysun86_ Deletedmom23234 işin ilginci gebe olan bir arkadaşımada doktoru zararlı yaptırma gerek yok demiş doktorlar bile kafa karıştırıyor
HzlOz Ben de yaptırdım. 2dilim baklava yemekten fazla bir şeker almıyorsun. Endişe edilecek bir test değil. Sonradan pişman olmaktan iyidir. En azından bir şey varsa önlemini alırsın.
aysun86_ HzlOz bana da doktorum sadece bir dilim baklava kadar tedirgin olma dedi evet😊sadece kafamı karıştıran baska bir ark doktorunun zararlı yaptırma demesi
Deletedmom23234 aysun86_ Sormayın 🤦🏻♀️ doktorların çoğu her konuda fikir ayrılığı yaşıyor maalesef 🤷🏻♀️ en iyisi kendi doktorunuzu dinlemeniz fakat şunu da unutmayın Gebelik şekeriniz varsa ve bunu bilmeden hamileliğinizi yaşarsanız sonuçları kötü oluyor 😕
Sermec27 aysun86_ 2 gebelikte de yaptırdım ilk oğlumda seker cıkmamıştı ikinci oğlumda seker cıktı 22 den beri diyet yapıyorum 36+5 haftalık hamıleyım seker yüklemesinin herhangi bir zararı yok eger sekerin varsa diyet yapmazsan bunun bebeğe zararı var aksine
Celiklibusee aysun86_ yaptırdım ben dün 75 gram glikoz ile 😊 yaptırmanızı öneririm içindeki şekeri zaten gün içinde yiyecek ve içeceklerden alıyorsunuz, en basiti ekmekte bile basit şeker var😊