babygirl_ Prenses21 özele gidiyorum almıyorlar şaka gibi dışarda onlarca insan aynı alanda sıra bekliyor aynı havayı soluyor ama odaya 1 kişi fazla almıyolar.
Pelit7 Doktorumuzun özel muayenehanesine gidiyoruz her seferinde ikimizi birden çağırıyor ultrasona '‘hadi gelin bakalım’ diye 🌸
Gunes_84 Prenses21 Bende 32. Haftamdayım özele gidiyorum eşimi içeri almıyorlar. Telefondan video çekiyorum da öyle görüyor.
Emel_kara92 Prenses21 ben hep gırıyorum esımle hatta bırgun tek gırdım esım lavobadaydı doktor esin nerde dedı bende dışarda dedım ara gelsın dedı bekledı gelmesini ve ultrasona alır almaz telefon kameranı aç dıyor sımdı en güzel manzaranızı goreceksınız dıyor 🙂
Emirinannesi34 Prenses21 özel hastaneye gittim sırf bu yüzden korona yüzünden almıyoruz dediler oradan da vazgeçtim, özel muayenehanesi olan doktora gidiyorum sırf eşimde görsün diye
Yagmur515253 Hastanede olmuyor zaten dışarda kendine özel yeri oluyor parasını verip orda baktiriyirsun
Milenka Prenses21 Emsey hastanesinde ultrason bölümü kapısı ayrı.esim oraya giriyor bebisi görüyor.sonra çıkıyor biz doktorla konusma bölümüne geciyoruz
HaticeNur34 @Prenses21 bende özele gidiyorum canım esenler özel güney hastanesine ve benim eşimide almıyorlar gerçekten üzücü ve kötü Bi durum üzülüyor insan 11 haftalık olduk eşim ultrason fotograflarıyla yetiniyor değiştiricez bizde doktorumuzu yakın zamanda 😊
Ebrulisss Prenses21 valahi bende düşündüm degistirmeyi ama doktorum cok iyi asiri .. video kaydediyorum bende malasef dogjmda bile vefaketci ve esi aliyormus sadece. Ailem esimin ailesi goremeyecek bebisi 😏
Yetgineslihan Prenses21 devlet öyle ama özelde giriyor eşim hatta annem ve eşimle beraber de girdik sorun yapmıyorlar
Ays0 Benim doktorum alıyor da eşim işinden dolayı denk gelip gelemiyor. İlk kez 27. Haftamda beraber gidebildik ve hep yüzünü gösteren kızım poposunu gösterdi tek bacağı ve poposunu görüp geldik 😂
burcu_burcu Bende özele gidiyorum ama birkaç defa rica etmeme rağmen almadılar içeriye çok üzülüyorum her ne kadar baştan sona video çeksem de yanımda olmasını isterdim. 37 haftalık olduk inşallah doğum için yattığım da yanımda olabilir
Kayraninannnesi Prenses21 Esenyurtta Esencan Hastanesine gidiyorum eşimi her zaman alıyorlar 35 haftalık olduk 🙏
Hafizeplt Prenses21 benim eşim hepsinde giriyor hatta ultrasona doktardan rica ediyor daha uzun bakıyoruz🥰