clskmuge Kizlar , doktor AMH testi yapicaz dedi ne icin bu test? Veya rahim filmi cekinicem adet bittikten sonra. FSH LH hormonlar iyi degil biri yuksek biri alcak… :( bu yuzden hamilelik olusmuyor?
_gmzee clskmuge amh yumurta rezervini gösteren bir hormon.. ne kadar yumurta rezerviniz kalmış ona bakılacaktır
Feyy clskmuge amh yumurta rezerviniz hakkında bilgi sağlıyo sadece kan vermeniz gerekiyor ve devlette yapılan bir test özele gitmenize gerek yok
afrasil clskmuge amh testi yumurtalık rezervini gösteren bir test yapılması gerekiyor. Lh yüksekse pko vardır belki
Esediii clskmuge birkere yaptirman yeterli ozel bir test devlet yapmıyordu hatirladigim kadari ile bende zamaninda yaptirdim ama 3 sene oldu şuan emin olamadim , fsh benimde sorunlu cikti ama amh gayet güzel sonuc çıkmıştı insalah guzel sonuç olur sizinde
Arifeulper clskmuge Amh değeri cok önemli bir test. 0 sıfırın altında cıkması riskli zor gebelik demek. Rahim filmi ve Amh testi bayanlardaki soruna göre tedavi yöntemini belirliyor Amh değeri yüksek Rahim filmi sorunsuz cıkınca Bir süre normal yolla denemeniz öneriliyor ve yumurta takibi oluyor. Eğer bu süreçlerde olmazsa iğne ile yumurta geliştirici +çatlatma iğnesi uygulanır. Bu süreç de yine olmazsa Aşılama Sonra tüp bebek. Bu sürecin hepsini yaşayan biri olarak bilinçli olmanızı ve soğuk kanlı olmanızı öneririm. Ben sürekli araştırarak gider doktorlarla bilgili şekilde konuşurdum. Hatta cok bilgilisin cok hakimsin olaya derlerdi. Şükür şuan hamileyim. Rabbim bu yolda uğraşan hekrrse tez zamanda nasip etsin. Cok dua ediyorum..