fatmairmak Kızlar evimde ben öldürdükçe sürekli küçük siyah kelebek ve kara sinek oluşuyor tuvalet sineği gibi nerden çıktıklarını da bulamıyorum bunlardan nasıl kurtulabilirim önerisi olan var mı?
Purpura26 fatmairmak Ay canım 😅 benimde vardı bir türlü çözemiyordum. Meğerse nohut vardı o kelebeklenmiş. Sonra bütün kuru bakliyatları atmak zorunda kaldım. Sende bir kontrol et istersen. Unu nohutu irmiği ince bulguru vs.
Birsen2906 fatmairmak klebkler un bakliyat bozulup kurtlaniyosa ondn oluyo sineklrde açıkda kalan meyve bile olsa onlardan uyo canım bitki varsa oda yapıyo olabilir
Aylin_dzgn derya46 mutfaktaysa eğer bişey gözünüzden kaçmış bozulmuş olabilir özelikle bakliyat kısmına oluyor bir kere başıma gelmişti sürekli çoğalıyor onlar
fatmairmak derya46 canlı çiçeğim yok evin içinde ama gelin çiçeğimde kurutulmuş başak falan var onlar mı güve yapıyo da çıkıyo acaba ya deliricem bi türlü kurtulamadım günlerdir bunlardan
fatmairmak Purpura26 bakliyatlarımın hepsi buzdolabında sadece unum dışarda ama onda da bişey yok deliricem bu sineklerden kelebeklerden ya sinirlerim bozuluyor artık 😂
fatmairmak Purpura26 valla burda yazan ihtimallerin hiç biri yok şuanlık ama benim evde sinek kelebek kaynıyo hayvanat bahçesi gibi olucak ev bunlar daha çok ürerse diye korkuyorum 😂
Purpura26 fatmairmak Bir süre sonra kendi kendilerine ölüyorlar. Yaşamları çok uzun değil 😃 birde onları temizliyorsun sonra
fatmairmak Purpura26 kendi kendilerine ölene kadar sabredebilsem keşke insanın gözünün önüne önüne geliyolar inadına yapar gibi 😂