Poyrazveannesi Kızlar sonunda bende mis kokuluma kavuştum:)biraz zor geçti acının en derini sancıların en şiddetlisini çektim ama onu görünce unuttum herşeyi.cumartesi gece sancılar başladı nst ye girdim gayet iyi çıktı 2 cm açıklık vardı eve geldim sabah 6 ya kadar 5 dk da bire indi sancılar en son dayanamadım eşime dedim beni götür hemen geldik nstye alındım 2.5 cmle açıklıkla yatış yapıldı neyse ben öğlen 2 ye kadar sancıları çektim normal doğum istiyordum herşey yolunda gitti açıklık 7 cm buldu ama oğlum bi türlü kanala inmedi ebem çok iyidi hep bana destek oldu suyum geldi ve oğlum kakasını az bişey yapmıştı bende artık derman kalmadı gözümü açamadım sancılardan saat 3 de doktorum geldi ben artık dayanamıyorum nolur beni sezeryana al dedim tamam dedi hemen alındım belden uyuşturdular ama inanın hiç hissetmedim bile o kadar saat sancıdan sonra o iğne vız gelir 😁iyi kide sezeryan oldum çünkü oğlumun kafası zor çıktı ve doktorumda öyle dedi iyi ki riske atmadık dedi o yoksa bu kadar dayandın biraz daha bekleyim dedi hayır dedim çünkü 40+2 gün oldu ben beklemek istemedim çünkü yawrum içerde daha çok sıkıntıya girecekti o kadar halsizim ki gözümü açamadım sonra saat 16.03 oğlumun sesini duydum o an dünyalar benim oldu ve herşeyi unuttum bu arada oğlum kalan kakasını doktorumun üstüne yaptı çok güldük buna ilk defa böyle oldu dedi doktorum oğlum biraz yaramaz çıktı😁😁😁sonra yanıma getirdiler öptüm kokladım ve inanın dünyanın en güzel duygusu buymuş 😍maalesef küveze aldılar biraz hızlı solunumu varmış bide kakasını yeme ihtimaline karşı tahliler yapıldı ama şu an durumu çok iyi daha tam kucağıma alamadım bugün inşallah getircekler yavrumu 😃 benimde doğum hikayem böyle kızlar benimde hafif ağrılarım var ama çok şükür iyiyim olacak o kadar bi can çıkıyo içimizden şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum sezeryan korkulacak bişey değil ben her iki acıyıda çektim ama sonunda oğluma kavuştum 💙 allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊