Susaminannesiii Merve1455 bnece medşkalcşden arsel varsa kiralayın. Ykksa medela markayk da cok övüyorlar onu kşralayın briisii mutlaka bulursunuz
Kediannesi123 Teacherella1 kalp atışlarında düşüş olduğu sırada hareketleri normal miydi yoksa azalmış mıydı
Teacherella1 Kediannesi123 basından beri hareketleri azdı çünkü plesanta ön duvars yerleşmis hissetmekde zorlanıyordum, o yüzden onu baz almadık, hareket kısıtlılığı olduğundan dolayı, gidişatı anlamak için hergun nst ye gidiyordum.
Kediannesi123 Teacherella1 teşekkür ederim anladım benimde gelişim geriliği var da o yüzden soruyorum
Merve1455 Hanımlar bir sorum olacak benim bebeğimde doğunca ameliyat olacağı için bir süre küvezde kalacak ve ben şuan hastane çantasına ne koysam bilemiyorum. Bez alsam mı yenidoğan bez küçük mü gelir ne zaman hastaneden çıkar ne olur hiç bilmiyorum çok karışık kafam bana öneriniz ne olur acaba?
Buseclkl Merve1455 küvezde giydirmiyorlar canım bizden sadece şapka battaniye bez ve ıslak mendil istediler
Buseclkl Susaminannesiii Ayrıntılıyı aynı hastanede radyolog yaptı ama maalesef olmayınca olmuyo şans
Merve1455 Buseclkl teşekkür ederim bende çantaya koyacağım ne isterlerse artık. Bebeğiniz nasıl oldu çıktı mı küvezden.
Merve1455 Buseclkl bende dün doğum yaptım bugün bebeğim ameliyat oldu şimdi uyutuluyor yoğun bakımda. bekleyeceğiz bizde inşallah bütün yavrularımız iyi olur sağlıkla kavuşuruz.
Mapazule Merve1455 merhaba bebeğiniz umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve kollarınızda olur. Benim bebeğimde de bağırsak tıkanıklığı tespit edildi detaylı ultrasonda siz hangi şehirdesiniz?
Mapazule Merve1455 ince bağırsağında tıkanıklık olduğunu ve doğunca hemen ameliyat olması gerektiğini söylediler. Başka bir hastalığı olmazsa ameliyattan korkmamam gerektiğini de söylediler. Down sendromu ihtimali sebebiyle de amniyosentez önerdiler ve su fazlalığından erken doğum riskimin olabileceğini söylediler. Umarım sağlıkla atlatırız bu süreçleri Manisadayım ben de iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum
Merve1455 Mapazule aynı şeyleri bize de söylediler doubble bubble sendromu denildi. Ben spinal sezeryan oldum çocuk doktoruda ameliyata girdi. Kendi doktorum hemen sordu gözleri çekik mi diye hayır normal dedi doktor. Dışarda eşimde sormuş herşeyi normal görünüyor demişler. Ondan sonra bebeğimizi göremedik zaten 17 saat sonra ameliyata alındı. bugün inşallah ben görmeye gideceğim.
Merve1455 Mapazule Çok stresli Bi üç ay geçirdim ağladım sızladım şuan sizi anlayabiliyorum çok dua ettik sadakalar verdik ben 2li 3lü testte yaptırmamıştım amniyosentezde yaptırmadım. Allah’a emanet ettim. Çok şükür sağlıkla doğdu evladım sesini duydum saniyelikte olsa yanağımda sıcaklığını hissettim herşeyi unuttum. Ameliyatıda iyi geçti tıkanıklığı açıldı dediler bundan sonrası zamana kaldı iyileşip kucağımıza almayı bekleyeceğiz. Ne olur güzel düşünün dualarınızı edin Allah’a teslim olun. Bende sizin için dua edeceğim.
Merve1455 Mapazule benimde suyum fazlaydı son ay bayağı zorlandım artık karnımı taşıyamıyordum ama 36. Haftaya kadar geldik çok şükür sonra nst leri bozulmaya başladı dedi doktorum riske atmayalım alalım dedi 36+1 de doğdu oğlum. Siz şuan kaç haftalıksınız?
Mapazule Merve1455 ben 21 haftalığım şu an inşallah iyileşir bebeklerimiz hep dua ediyorum umarım sizde en kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize sağlıkla
Merve1455 Mapazule inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız🌸