Yagmr000 47zeynep47 ay gerçekten mi benim de ilk zamanlar sadece bulantı oldu sonra geçti hiç kusma vs olmadi benimde canım eski şeyler istiyordu bu gün ise hep tatlı şeyler yemek istiyorum 😇
47zeynep47 Yagmr000 ben 12+1oldum ya i bu zamanda sonra hafifliyor ama ben herşey yesem.olur ama.her yemekten sonra uykum geliyor 😁😁bir.alde uyumayı da sevemm
Cicek08 Yagmr000 iki hafta olacak baya ağır yaşıyorum. Koku hassasiyetim var midem çok bulanıyor hem de gün boyu sürüyor :( sizin nasil
Yagmr000 Cicek08 çok hafif geçti benim sadece mide bulantısı vardı kendimi hiç hamile gibi hisedemiyorum😷
Cinarinannesiiiii Yagmr000 şuan o durumda ben varım mide bulantısı desen çok nadir doktora gidip kalbini dinlemesem hamile değilim sancam 10 haftalık göbek erkenden cıktı 🤣
Yenianneadayi2208 47zeynep47 bana tahmin yaptı kız dedi ama sonra yok yok şu anda tahmin yapmak için erken. Kıyafet almayın diye gülümsedi ☺️ Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez 🥰
1234oglak iremnaynal bayramda memlekete gideceğim o zamana öğrensem ne de güzel olur 14-15-16 haftalar o döneme denk gelecek galiba