2-prensesannesiii iremnaynal Ocak ta doğumum inşaallah ama daha 8 haftaligiz o yüzden belli değil daha 😊
dakpinar- iremnaynal 10+4 üz Aralık 31 gösteriyor ama sezeryan olursa 20 Aralıkta belki olabilir ya da 25 😍 cinsiyet belli değil 🤍
Hilaldemirrr iremnaynal 12+4 Aralık 17 inşallah 😍 cinsiyetimiz belli değil daha ama erkek ağırlık basıyor
Gokyz123 iremnaynal 8+2 Ocak 16 inşallah doğum. 🙈 hamile olduğumu öğrenip kızın olacak diyen çıkmadı henüz herkes erkek hissediyor nedense. Bakalım hayırlısı 🥰
iremnaynal Gokyz123 hayırlısı benimde 3 kizim var yaşım 27 ve 4.'ye hamileyim cok merak ediyorum da çoğu erkek bekliyor😀
Edaanuur Gokyz123 6+2 haftalık gebeyim. Herkes bana da erkek olcak diyor 😂 Bakalım nasip olursa ocağa denk geliyor. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşAllah 🙏🏻
Belacivciv iremnaynal 11+4, henüz belli değil cinsiyet, aralık 24 gibi de tahmini doğum gösteriyor bakalım :)
Gokyz123 iremnaynal ya ne kadar şanslısınız. Benim de hayalim bir sürü kızzz 😂🥰 Allah bağışlasın canım inşallah. Gönlündekini nasip etsin rabbim
vildan5255 11+3deyim ben de 25 Aralık gösteriyor doğumu. Cinsiyet belli değil cuma günü randevum var ama öğrenmek için daha erken gibi ☺️
Deryakadir iremnaynal Aralık’ta doğum geçtiğimiz cuma günü doktora gittim kız gibi dedi ama daha çok erken değişebilir dedi