Smerve Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim doktorum magnezyumla kalsiyum efervesan tablet verdi hiç tahlil yapmadan sizlerde kullanmış mıydınız
Sebla55 Magnezyumu kasık agrısı ıcınde verebılıyor banada verdi kalsıyumda benım süt yogurt yok yıyemıylrm dıye verdi
MeryB Ben 15 haftalığım. Kalçamda ki 1 haftalık ağrı nedeniyle daha yeni başladık Magnezyum Kalsiyum birleşimi ilaca
MeryB [bilinmeyen] Osteocare ORIGINAL. İçinde Kalsiyum, Magnezyum,Vitamin D3,Zinc var. Günde 1 tane içiyorum tok karnına. Aşırı kalça ağrılarım ve kramplarımdan sebep verdi doktorum.
MeryB [bilinmeyen] 15haftalık olduk bugün. Ama henüz öğrenemedik. Ultrasonda duruş şekli itibariyle pek birşey göremedi 🤔
Bebegim Tahlil yapmadan kafasına göre ilaç yazılmazki ya doktorların çoğu ilk 3 ay ellerinden geldiğince ilaç kullandırmazlar bence bir tahlil yaptır baska doktora gidip gıdalardan almaya çalış düşüksede ilaç içmek çok iyi birşey değilki 3 aydan sonra zatem içiyosun mecburen
MeryB [bilinmeyen] bende öyle hissediyorum nedense 🤔😬 Ama ilk bebeğim Zaten. Sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil. İnsanız merak ediyoruz işte 👼🏻☺☺