Pnrpnr Kızlar 38.haftadayım karnım o kadar kaşınıyor ki bir gram uyku uyuyamıyorum ve şaka gibi gece yattığım an başlıyor gündüz olmuyor. Karnımda şuan çatlak yok ya da var belliş mi olmuyo bilmiyorum görünen bişe yok 2haftadır kaşınıyorum arada bir iki gün geçiyo uyuyabiliyorum😞 kaşımamak da elde değil napıcam😭
Busedoruk Pnrpnr direk cildiyeye git canim pupp rahatsizligi ooabilir nwtten bak resimlerdeki gibiysen hemen doktoraa
EsraHiraNur Pnrpnr benimde karnim asiri kasiniyo ben kasiyorum istemsiz ama sonra fark ettim ki kasinan yerler daha sonra catlak olmus 😕😕
Pnrpnr Busedoruk baktım pupp rahatsızlığına ama döküntü oluyormuş vücudun başka yerlerine yayılıyormuş.bende bunlar yok dr a soruyorum iki haftadır karnın gerildiği için diyor ama uyku uyuyamıyorum
Pnrpnr Zee88 drum vücudunun başka yerlerinde yoksa önemli değil karnının gerilmesinden dedi ama uyuyamıyorum
Pnrpnr NaimeYilmaz evet lierac kullanıyorum ayrıca bebe yapı zeytin yağı vs de kullandım ama lierac düzenli kullanıyorum
NaimeYilmaz Pnrpnr benmde kasınmaya baslıor ılık dusa gırıyorum pesıne krem suruyorm baktm gene kasınıyorm gene suruyorm bazen gunde 3 kere kremlenıorm yaglar benı daha cok kasındırıyor sadece dus ve krem yapıorm
Pnrpnr EsraHiraNur ben de artık her gecenin ardından aynaya bakıyorum çatlamış mı diye ama 2haftadır kaşınıyorum ben bişe göremiyorum doğumdan sonra çatlaklar belli olur mu onu da bilmiyorum.ama artık çatlamak bile umrumda değil kaşınmak istemiyorum😞
NaimeYilmaz Pnrpnr İncia kullanıyorum bıtkısel cok yağlı bi krem ondan kasındırmıyor belkı🤷♀️ Gene catladım ama kasıntımı alıyor en azından
Pnrpnr NaimeYilmaz çatlaklarınız kırmızı mı? Bu kadar kaşınmaya acaba çatlıyorım ben mi anlamıyorum diyorum ama gördüğüm bişe yok 🤷🏼♀️ Ama tam çatlaması muhtemel kısımlar kaşınıyo karnımın alt kısımları yani bakınca göremiyorum aynadan bakınca görüyorum o kısmı
NaimeYilmaz Pnrpnr 37-38de cogaldı catlagım bir anda sizinde aynı olabılır bol dus bol su bol kremlenme yapın gerekırse gunde 3 kere dusa gırın 3-4lt suda cok onemlı mınımum atlatırsınız umarım ben baya catladm kırmızıda var kırmızı olmayanda
Pnrpnr Hatce evet aynen yatağa yatınca başlıyorum kaşınmaya 😞 dün gece sabaha kadar uyuyamadım o kadar sinir bozucu bir şey ki.sanki huzursuz bacak sendromunun huzursuz göbek versiyonu gibi
Hatce Pnrpnr evet benimde aynen öyle olmadi en son göbeğimi açıkta bırakıyorum öyle uyuyorm ancak biraz biraz geciyo