yenidunyamm Kızlar bugün perinatolojiye gittim 21+4um plesanta biraz aşağıda ama riskli değil dedi ilişkiyi yasakladı zaten gebeligimden beri ilişki yaşamadım hic. Kanamam falanda olmadı moralim istemsizce bozuldu düzelir mi sizce
Burcukra yenidunyamm 18 haftalık Ken falan banada öyle dediler sonra Bikaç haftaya yukarı çıktı ben aşırı stres yapmıştım ama duydum ki biçok kişide oluyor muş zamanla çıkıyor muş öylede oldu gerçekden takmayın dikkat edin
mucizemsin-21 yenidunyamm 20. Haftamda ayrıntılada belli oldu benimkide aşağıda rahim ağzına 23 mm uzaklıkta çok korkmuştum bende kanaman olur erken doğum riskin var dedi doktorlar çok şükür yarın 31 haftalık olcaz hiç kanamam olmadı bin şükür sizinde olmaz inşALLAH ama ben kendimi hiç yormadım sende çok dikkatli ol canım🥰
yenidunyamm Burcukra Riskli değil dedi ama istemsizce insanın morali bozuluyor insallab düzelir canım çok sagolll
yenidunyamm mucizemsin-21 Kanama vs olmayinca risk taşımıyor mu yani. 😓 İstemsizce moralim bozuldu benim 😰 çokta dinleniyorum yani haftada bir gün evi temizliyorum bol bol uzanıyorum dinleniyorum ama gelen Allah’tan
mucizemsin-21 yenidunyamm bebeğe bi riski yokmuş anneye varmış canım doğum anında bazı sıkıntılar olabiliyormuş tabi binde bir ihtimalle oda her kişide değil haftan erken daha 28 e kadar çıkabilir benimki çıkmadı ama hala ümidim var korkma sakın sadece 10 kilo bile kaldırma dedi doktorum çökme uzun yürüyüşler yapma evin içinde yürü dedi bende hemen hemen her dediğine uydum şimdilik bi sıkıntı olmadı inşALLAH doğuma kadar doğumda da olmaz 😇🤲