busenurdursun9 Kürtaj oldum 1 ayı geçti ilişkiye girmiştik korumasız adet olmadım ama akıntı şeklinde sürekli bir akıntım var sebebi ne olabilir
KkubraOz busenurdursun9 adet olana kadar benim de kahverengi akıntım olmuştu. Adet olup bittikten sonra kesildi
busenurdursun9 Hayır kahverengi değil normal akıntı sadece korumasızda ilişkiye girdiğimden biraz tedirginim
Miranmiray busenurdursun9 canım belki ilişki sonrası vücudunda kalan spermleri atiyorsundur ben korunmasız ilişkide bulunduğundan sonra yaklaşık 2 gün sürüyor akıntı ama sperm dir diyorum hep
Miranmiray busenurdursun9 canım eğer beyaz renkli ise brnde her zaman var o akıntı doktoruma da sormuştum normal mi diye evet hamile olsanda olmasanda beyaz akıntı normaldir kokusuz olduğu sürece bide süt kesiği gibi ve kokulu ise enfeksiyon vardır
Ogretmenanneyim busenurdursun9 bende daha 10 gün önce kürtaj oldum 2 gündür beyaz akıntı oluyor bende sebebini merak ettim araştırdım ama bulamadım
busenurdursun9 @Ogretmenanneyim doktor kaç ay korunmanızı söyledi peki ben korunmak istemiyorum ama 3 ay süre verdi
Ogretmenanneyim busenurdursun9 3 Ay dedi ama ilk adetimi gördükten sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum