Beyza97 Aya giricem kotlarım kapanmıyo artık şimdi tayt alsam erken mi olur ve çok büyük bi karnım yok hangi beden alınmalı taytların bel kısmı nasıl oluyor ilerde giyebilmek için bir beden büyük mü alsam
balpetegim_35 Beyza97 taytların da pantolonların da belden ayarlaması oluyor . Karın büyüdükçe açabiliyorsun . Bende 4,5 aylığım hamile kıyafetleri giymeye başladım .
kukiveannesi Beyza97 ben 40 beden aldım bacak kısımları 38 gibi zaten tayt ya dar oluyo esniyo ama belide düğmeli lastikli ayarlanabilir şuan 6 aylığım 1,5 aydır giyiyorum belini küçülterek karnım iyice çıkmaya başladı düğme ayarını değiştirerek giymeye devam edeceğim
Morvy Beyza97 ben hamile taytı 6. Aydan sonra giymeye başladım. Benimde kotlar önden kapanmıyordu ama lastik tokayla hallediyordum halada giyerim öyle gerek duyarsam kot almak istemiyorum çünkü
Ays0 Benim karnım çok erken çıktı ve ben 12. Haftada hamile kıyafetleri aldım. Bel kısımları ayarlı olduğu için sorun olmuyor ama hamilelik ilerlediği zaman basenlerden de kilo alıyorsun ister istemez o yüzden 1 beden büyük almanı tavsiye ederim sadece göbeği hesaba katarsan ileride birden kilo almaya basliyorsun sonra dar gelebilir
momlove1 Beyza97 m aldım 61 ile hamile kalmıstım 3. Ayda artık olmamaya baslamıstı o süreçte sanırım 65 kilodayken aldım suan 77 kiloyum m hala oluyor yanında düğmeli ayarı var daraltıp gevsetiyosun gebelik sonrasıda giyebilirsin lcw dan almıstım
besthecix 3.aydan sonra ara ara giymeye basladim, 6′ya yaklastim bayagi uniformam oldu is disinda 😬 o zaman m giyiyordum ama calisan arkadasin da yonlendirmesiyle l aldim, benimki belden ayarlanmiyor cunku
HavvaMerve Beyza97 Lcwden aldım hamile kıyafetlerimin hepsini canm normal de S beden giyiyorum ama rahat olsun diye birde kilo almıştım ileride fazla da alırım diye M beden aldım şuan 32+5 haftalığım rahat oluyor birini L almıştım özellikle o da rahat oluyor artık son zamanlara doğru ☺️
Beyza97 Ays0 ya boyum kısa 😀 bugüne kadar hep tam beden giydim büyük alınca olmuyo asla bunuda öyle alırsam birikicek bileğimde ayarlanabilir bulursam kendi bedenimi alırım
Lulemom Beyza97 ben hiç hamile kıyafeti almadım. 29. Haftamdayım. Lcw den 2 beden büyük tayt aldım 2 tane. En başından ber rahatlıkla giyiyorum hala. Çok göbeğim de yok. Büyük ihtimal doğuma kadar da giyerim.
Ays0 Beyza97 ben de öyle düşünüyordum hatta 17. Haftamda 1 kilo alınca dedim iyi ya süper gidiyor böyle böyle ben Max 8-9 kilo ile doğururum ama nerdee 😂 53.8 ile başladım şuan 64 kiloyum ve 29 haftalığım henüz tabii basenlerim kedi tırmalamış gibi çatladı 😂
Beyza97 HavvaMerve bilemedimki gidip denemek lazım zaten hamileliğimin son zamanları kışa denk geliyor ben ne giyicem o zaman 😀 yazı elbiseyle taytla atlatırım hadi
besthecix Beyza97 ben biraz paraya kiydim tayt konusunda calzedonia’dan aldim. bayagi esnek kumasi, vucudu iyi sariyor ve bollasmadi su zamana kadar. beli ayarlanabilirlerden cok verim alamadim acikcasi