Cansuomerali Arkadaşlar izmirde ayrıntılı ultrason yapan güzel memnun kaldığınız doktor var mı acaba şimdiden teşekkürler 💗
minikask35 Cansuomerali ay bende devletten bakıyorum ama perinatolojiden mi alicaz MHRSden biliyo musun canım tepecik Hastanesi’nde gözüküyo randevu
gulin-35 Cansuomerali alsancak dr soner recaı onder yaptırdım 450 tl fıyatı memnun kaldım hatta bazı organlarını pozısyondan dolayı goremedı uc hafta ust ustte ucrestsız cagırdı sallamadı yanı
Esediii Cansuomerali alsancak dr.baris Büke, aslaaa pisman olmayacaginiz bir doktor tavsiye ederim isinde basarili bir perinatalog
Cansuomerali minikask35 bildiğim kadarıyla perinatoloji ye doktorun sevk etmesi gerekiyor o şekilde o bölüm açılıyor bende denedim randevu alınmadı 17.haftada doktoruma gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek
Cansuomerali minikask35 doktor sizi sevk ettiyse perinatoloji açılır size hangi doktoru isterseniz seçip randevu olusturabilirsinjz
minikask35 Cansuomerali anladım canım benide doktor yönlendirmedi şuan Şırnak’ta yaşıyorum zaten cuma İzmir’e donucem bende doktor araştırıyorum randevu olarak çıktı bende ondan sordm
Cansuomerali Bugün ikili tarama için gittim devlet hastanesine sorduğum sorulara zor cevap aldım fotoğraf bile vermedi birşey anlamazsın dedi😔okadar uzuldumki ancak beni yaşayan anlar. Onun için bir kere olacak detaylı ultrason için özele gideyim diyorum
minikask35 Cansuomerali Hadi ya bende hiç devlete gitmedim bilmiyorum. Bende özele bakayım o zaman sağol canim
AybukeA Alsancakta cenk gezer e gittim bn, nakit 600 kredi karti 700 idi. Cok memnun kaldım, herseyine bakti bebeğimin, 50 dk kadar sürdü