uleErenTozkoparan Kızlar 37haftalık hamileyim oğlum ikinci kez havale geçirdi hastanenin önünde geçirmiş ben yanında yoktum iyi değilim diye babası ateşi ishali var diye hastaneye getirmişti kapının önünde havale geçirmiş birincisini gördüğümde mahvolmuştum rabbim bu ikincisi ni göstermedi dayanamam daha fazla diye şuan şu saat olmuş yavrumun başındayım yatış verdiler hastanedeyiz bırakmıyorlardı kalayım yanında hamileyim diye nasıl ederdim evde kafayı yerdim sancılarım var şuan bebeğimde huzursuz karnımda dua edin kızlar nolur yavrum sağlıgına kavuşsun ayreten böbrek rahatsızlığı var nolur dua edin sağlığına kavuşsun beş yaşına kadar havale geçirebilir diyor doktorlar beynine hasar verecek diye ödüm kopuyo nolur dua edin hastalıkları su gibi aksın gitsin oğlumdan 😭
Elffk uleErenTozkoparan Allahım bu sabahlar hatrına oğlunuza ve tüm şifa bekleyenlere Şafi ismi ile şifa da bulunur inaşllah. Dua ediyorum..
Liladrian uleErenTozkoparan Allah yardımcınız olsun, evladınıza bol bol şifa versin, bir an önce iyi olmasını dilerim.
Seyma_murat uleErenTozkoparan Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda iyileşsin yavrunuz 🤲🏻
Zee88 uleErenTozkoparan Rabbim şifa versin inşallah..hastanede ise inşallah hemen atlatır gözlem altında..sende kendini üzme önce Allah a sonra dr lara emanet..
uleErenTozkoparan Hepinizden Allah razı olsun bugünde gözetim altında kalacak ateşli oldugu için bana kalma enfeksiyon kaparsın diyorlar oğlumu Bırakmak istemiyorum