Merve055 25 haftalık hamileyim çok afedersiniz taharetlenirken makattan kan geldi çok korktum hemen acile gitsemmi acaba neden olmuş olabilir
Sed22-09 Merve055 36dayım geçen bende de oldu hemde baya kan geldi aktı şıp şıp makattan doktor bu zamanlarda basur olacağını söyledi krem yazdı sende konuş doktorunla ona göre ilaç yazar canm
Merve055 Mom_25 Hayır hiç öyle bı şikayetim olmadı şimdiye kadar sadece idrarda çok hafif enfeksiyon çıkmıştı ondan mı kaynaklı bilemiyorm
Mom_25 Merve055 canım makattan geldiyse bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama vajinadan idrarla karışık geldiyse doktora gitmelisin. Ayrıca kanamanız damla damla dıp dıp diye mi oldu leke tarzında mı oldu
Mom_25 Merve055 hmm için rahat etsin bence bi doktoruna danış hamilelikte zorlanmaya bağlı hemoroit oluyo ama sende öyle bi sorun da yok bilemedim inşallah sıkıntı yoktur 🤲🏻
Rjn5656 Sed22-09 bnde 32 haftamdayim vajiba kasintmm var lavaboda aferdsnzz yıkarken peceteye az kan geldi çok az ama kasintdnmii oldu aceba bilemedim 😐
Sed22-09 Rjn5656 olabilir canm enfeksiyon olabilir, doktorunla konuş ihmal etme çok zor birde sürekli kuru tutmaya çalış orayı kaşınmaya başlayınca yıka kurut iç çamaşırını sürekli değiştir
Rjn5656 Sed22-09 degisteyorum doktorun travazol ve iki kullanımlık ftil yazdi ikisinde btrdimm ama geçmedi bi turlu hem içi kasiniyo hem dışı 😐
Sed22-09 Rjn5656 sirkeli su yapanlar var iyi geldi diyorlar ama ben hiç denemedim canım bir araştır istersen onuda