Ilknnur55 Benim gögüs hassasiyeti ve bel ağrım var başka bir belirtim yok.Sizin belirtileriniz neler ne zmn başladı
Tugbamete Ilknnur55 ilk gebeliğimde de hiç bir belirtim olmamıştı bunda da olmadı adetim gecikince anladım ikisinide çok şükür oğlumda sıfır sıkıntı bir hamilelik geçirdim umarım bunda da aynısı olur ☺️
Zeysezer Ilknnur55 adetime 4 gün kala öğrendim ben hamile olduğumu 5 gün öncesinde bel ağrısı kasık ağrısı ve gaz öğrendikten yani adetime 2 gün kala da çok hafif kahverengi leke
Kardeleeen Benim adetim 2 gün gecikti hafif mide bulantim ve göğüs ağrım vardı 2 gün önce test yaptım ve çift çizgi🤗🤗 inanamadim halada inanamiyorum😂 adetin geçtiyse test yapp😘😘
Ilknnur55 Kardeleeen Yok canım hamileyim ben 5+1 bugün keseyi gördük. Haftaya tekrar gideceğim işte.. Benimde hiç migde bulantı Vs yok ne zmn başlar acaba
Kardeleeen Yaaa son adet tarihine gor degilmi 5+1 massallah bende de son adete göre 5 haftalık görünüyor ama daha kucuguz gorunmuyo kesemiz 🤗🤗🤗
Havvamu 1.5 iste 2ay derken ilk 3ay bulanti yemeklere hassasiyet halsizlik bütün hamilelik belirtileri bi anda geliyor