@Bgmnfrtiti bizim 35. haftadan itibaren hep 2 hafta onde gitti 35 te 37 cikti 37. hafta kontrolunde 39a uyumlu cikti oyle olunca normal dogum riskli goruldu ki dediginiz gibi onemli olan saglikli dogmasi o yuzden bende diretmedim normal diye, iyi ki diretmemisim dogumumda sonrasida cok rahat gecti. doktor dogdugunde goruntu olarak bisey farkedilmicek sadece dogum acisindan ölçuler bizim soyledigimiz diyodu gercektende gozle gorulur hicbi buyukluk veya goze carpan bisey yok.zaten 38. haftada alındigi icin kafasi 40 ile uyumluyken alinmis oldu aslinda önden gitmeyip normal dogum olup 40. hafta beklenmis bi bebekle ayni kafa ölcusu olmus oluyo o yuzden goruntude bi buyukluk olmuyo.suan kontrollerdede kafa çapı olmasi gerektigi gibi cikiyo. tavsiyem kafaniza hic takmayin allah caresiz saglik problemi vermesin yeter. doktorunuz sezaryan oneriyosa mutlaka oyle olmasi gerektigi icindir. ben kendi doktorum sezaryan diyince baska disarda bi doktora daha gittim o da ayn seyleri soyleyince tam emin oldum isterseniz sizde hastane disi bi doktora daha gidip danisabilirsiniz boyle dediler siz ne dersiniz diye, iciniz rahat eder