GulcanDongel Busbesir inşallah vardır Rabbim hayırlı haberleri almanı nasip etsin inşallah 😇 test yaptın mı peki.
Busbesir GulcanDongel valla cnm cesaret edip yapmadım ama belime ağrı girip duruyor ondn olmayı bekliyorm yapmayacam o yüzden okadar umitlenmistim ki klomen kullandım
Busbesir GulcanDongel klomen kullandm diye tutar diye gün aşırı ilişki fln çok yoruldum gerçekten yinede hayırlısı GulcanDongel
GulcanDongel Busbesir insan çok yoruluyor gerçekten bide hayal kırıklığı oluyo herşeyden iyice soğuyorsun bıkıyosun kendimden biliyorum. 2.5 sene ağlardım her ay. Ama ümidini kaybetme. Ummadığın anda veriyo güzel Rabbim 🤲
Busbesir GulcanDongel valla cnm artk nasip doktor progesteron hormonu da baktı dün baktm sonuç 8.58 çıkmış ne der doktor bilmem pazartesi bakacak
Busbesir GulcanDongel cnm doktora gittim sonuçların güzel dedi yumurtlama olmuş dedi ama bence regl olacm hayırlısı artk bakalım
GulcanDongel Busbesir hayırlısı olsun canım üzülme bu ay olmazsa başka ay olur inşallah dualarım seninle ❤️ Rabbim tez vakitte nasip etsin.🌸