happypregnant29 @Gulsurmeli başlığım niye değişiyor acil olduğu için yazıyorum yoksa bakan olmuyor. Bunca başlık arasından benimkinde değişecek ne buldunuz
Gulsurmeli happypregnant29 Forum kuralları gereği; Açtığınız başlıkların, içerideki yazı ile alakalı olmalıdır. Örn: Acil, yardım, kızlar bir bakınn, önemli şeklinde tartışma başlığı açmak yasaktır. Forum admin ve moderatörleri kurallara uymayan mesajları ve postları değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Postunuza cevap gelmesi için yorum yaparak üstte tutabilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim. 💐
hulya4627 Benim bel fıtığım var cnm spinal sezaryen oldum 27 gün sonrada tekrar spinalle 2 ci doğumum olacak
happypregnant29 hulya4627 ay peki sorun oldu mu daha önce doktorunuza danışmış mıydınız ağrım olur diye korkuyorum
hulya4627 happypregnant29 hayır cnm sorun olmadı doktora sormakta hiç aklıma gelmemişti açıkcası ilk sezaryenim acil olmuştu ama hiçbişi olmadı hemencecik toparladım
happypregnant29 hulya4627 anladım canım çok teşekkürler. Bel ağrısı olur duramazsınız falan yazan çok olmuşta benimde makat gelişli mecburi sezaryen olacak