Rabiaakrtl Selamlar güzel anneler ve anne adayları ben 45 kiloyla hamile kaldım şuan 26 haftalık hamileyim 10 kilo aldım 55 kiloyum ama bebeğim en son 22 haftada doktoruma gittiğimde henüz 470 gr kadardı haftaya randevum var bakalım ne kadar oldu bilmiyorum ama yinede size sormak istiyorum bana değilde bebeğe daha yararlı ve kilo aldıran şeyler nelerdir tecrübelerinizi duymak istiyorum 💐
HavvaMerve Rabiaakrtl Yumurta Süt Kefir Yogurt Pekmez Kaşar peynir Muz Kuruyemiş özellikle badem 😇 Et Tavuk Balık 😇. Doktorum bana bunları söylemişti özellikle hafta da iki üç kere kırmızı et tüket demişti canm 😇
Rabiaakrtl Bubbles valla ben çok düzenli kilo aldım 😂 yani öğrendiğim andan itibaren çok şükür hiç kusmadım birşeyden tiskinmedim o yüzden herşeyi yedim sanırım ondan dolayı da kilo kaybım olmadı
Senadalmiss 2 gebeliğimde öğrenmiştim kaşar peyniri kg aldırıyomuş bende sürekli yiyodum canım bi onu istiyodu ☺️ 3950 kg doğdu oğlum ☺️
Sedaa54 Yatmadan süt muz çilek yoğurt ve bali blendirdan geçirip için ben öyle yapıyorum umarım faydası olur tabi gün içinde yumurta kasar ceviz bide yulaf vs. tüketiyorum eğer minyonsaniz zaten fazla kilolu olmuyormus🙃