Selmakaraduman20 Malesef kendi gelmediği için bu gece yatışım olucak suni sancıyla doğum başlatılıcak, güzel anneler dualarınız bekliypruz hayırlısıyla sağ salim kavuşalım kızımla..🤲🤲❤️
Demolii Selmakaraduman20 Merhabalar doğum yaptınız mı merak ettim? Benim de aynı haftada sizinle ve sabah benim de suni ile başlatılacak doğumum.
Pamukbebeginannesi34 İnşallah çok kolay gecer doğumunuz bi avazda alırsınız bebişinizi sağlıkla kucağınıza kendi sancınız yokmu hiç benimde perşembeye kadar zamanım var sancım olmazsa direk sezeryan dediler kendi sancım olmadan suni sancı vermiyolarmış doğru mu acaba
Ninni234 Pamukbebeginannesi34 kendi sancın olmasa da veriliyor ben öyle yaptım daha önce açılma da yoktu sancı da
Pamukbebeginannesi34 Ninni234 ozaman doktor uğraşmak istemiyor ne yapıcam bilmiyorum sizce suni sancı zormu
Ninni234 Pamukbebeginannesi34 ben 3 yıl önce doğum yaptım şimdi de 40*1 haftalığım yine suni deneyeceğiz tabi ki zor ama dayanılır çok çok öldüm bittim bayılmışımlar biraz abartı bağırmadım bile tabi ki canım yandı bi ara çok kötü oldum dayanamıyorum falan dedim o ara da çocuk geliyor zaten imkanınız varsa deneyin
Dbe24 Selmakaraduman20 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻😊 peki suni sancı denildiği kadar acılımı acaba dayanılmayacak gibimi
Selmakaraduman20 Dbe24 teşekkür ederim allah razı olsun. Şimdi şöyle diyim 3.ncu bebeğimdi üçündede suni aldım hepsi birbirinden farklıydı yani bünyeye bağlı sanırım 3ude birbirinden farklıydı 🤲❤️