Kusumgeliyor Arkadaşlar ALT değerim yüksek çıktı. Kaşıntı vs. Yok. Bu durumda olan var mı benim gibi 25 haftalık gebeyim
esratpl Kusumgeliyor hamile değilken aynı sorunu yaşamıştım safra kesemin kum-taş dolu olduğunu öğrendim. Aklında bulunsun belki öyle bi şeydir
Nslhntkn Kusumgeliyor öncelikle geçmiş olsun bende alt ast değerlerim yüksek cıktıgı ve safra asidim yüksek cıktıgı icin hastanede yattım 5 gün ama bende safra taşı ve çamuru da varmıs🥺 Suan 36 haftalık hamileyim 10 gün icinde doğumum planlandı
Masalannesii Kusumgeliyor benim 17 haftan falan yüksek çıkmıştı doktorum takibini yaptı bir dahaki kontrolde normale dönmüştü sorun olucak bir durum değil canım hamilelik hormonları yüzünden böyle oluyor ama kaşıntı falan olur riskli hâle gelir tabi
Nergisseher Kusumgeliyor yağlı kızartma türü şeyleri azaltın gebeliğin bu döneminde bazen artiş görülebilir beslenmeye dikkat ederseniz düzelir tabi bi dahiliye uzmanına danışın
Busra333 Kusumgeliyor 84 ün çok çok yüksek olmadığını ve yedigin yağlı yiyeceklere bağlı olduğunu düşünüyorum eşimin baya yüksek çıktı 125 ti sanırım baya araştırma yaptım doktora görün yine de tabi ki
elcindefne Kusumgeliyor benim de 19 haftalıkken karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Meğer kullandığım demir ilacı yüzündenmiş. O ilacı kesince düzeldi. Enginar ve kırmızı elma tüketin ve ilaçlarınızı gözden geçirin