bahar3589 Kesinlikle zeytin yağı hindistan cevizi yapı ve kantaron kullanılmalı bio oilin içinde A vitamini, Paraffinum Liquidum ve BHT içeriyor parfümde çabası okumak isteyenler için link bırakıyorum sevgili anneler https://www.biyokimyageranne.com/bio-oil-cilt-bakim-yagi-inceleme/
nergiz__ Gulsenyilmaz ay aynı ben ya bacaklarımın çatlama ihtimalini hiç düşünemedim hep karnıma sürdüm😀
umudunannesiii atomcatandtheboysmother bebek yağının catlaga hixbir faydası yokmuş doktorum demisti bende bıraktım
atomcatandtheboysmother umudunannesiii bir arkadaşım önerdi diye duştan sonra kullanıyordum nemlilik hissini oldukça veriyor. Bence çatlamamış vücutta etkilidir. Fakat hali hazırda oluşmuş çatlaklara tabi ki onarıcılığı yoktur diye düşünüyorum.
_merveksk Sumya Çatlak kremlerinin içindede büssürü kimyasal madde oluyor Duydum evet ama bende olmadi öyle birşey iç karnim geniş olduğu için fazla karnim çikmadi ve çatlamamda olmadı tüylenmem biraz oldu her anne gibi hormonlardan galiba bilemiyorum inşallah hamilelikten sonra dökülür😂
Ebru-evlek Aylin2011 Bana annem yaptırdı ama güvendiğiniz aktardan da alabilirsiniz muadili olmaması için
Ebrununbebe Hasel0503 bende dün başladım kantaron yağını sürmeye 34üncü haftamdayım bakalım😉☺️ inş üşenmem
Gulsenyilmaz Sevval2720 evet el yapımı kantron yağı sürdüm sürdüğum yerde hic catladigim yok ama bacaklarima sürmedim aklima gelmedi bacağım harita gibi , sürecekseniz heryerinize sürün ☺️
nirvana95 Fatos01 ben 23. Haftada çatlamaya başladım 27. Haftadayım çok hızlı ilerliyor bana doktorum da dahil birkaç kişi kantaron sürme sakın diye uyardılar ama herkes sürüp faydasını görmüş burda bende akşam başladım inşallah bir aydır çıkanlara iyi gelir izlerden değilde kaşıntısından korkuyorum dayanılmaz bir acı çünkü
Fatos01 nirvana95 ben kendi doktoruma sordum sürebilirisin demişti bı sıkıntısını da görmedim çatlamada yok kaşıntı cok normal ama sakın kaşıma çatlaklar çoğalır masaj yaparak kantaron yağı sürebilirsin ama genede doktora sor istersen neden kullanmaman gerektiğini söylemiş ki
umudunannesiii atomcatandtheboysmother ben doktorumun yalancısıyım bnmde şuan hiç catlagm yok ama catlakla alakalı değil bebek yağı dedi Hatta bende alerji yaptı kırmızı kırmızı yaptı gbegimi bende braktim
Gulsenyilmaz eemek bizde de öyle denir Adanaliyiz biz ☺️ Kantronu 7 sene beklettiğin zaman daha etkili oluyor biz hep o şekil kullaniyoruz her sene yapariz üstüne tarih atariz yedi sene sonra kullanmaya başlıyoruz
yetbet İlk haftalardan beri kullanıyordum, bende kantaron yağı aşırı kaşıntı yaptı. Geceleri uykumdan uyandıran bi kaşıntıydı. Kullanmayı bırakınca geçti kaşıntılarım. Şimdi de az miktarda başka yağlara karıştırıp kullanıyorum.
Atan İlk aylardan beri bio oil kullandım işe yarıyor sanıyordum 30 haftamdan sonra karnımın altında çatlaklar oluştu doktorum kantoron yagi badem yağı hindistan cevizi yağı avakado yağını bu dört karışımı karistirirak sur dedi daha doğal yontemler yaklaşık bir aydır deniyorum etkisini görmedim şimdide lierac jel sipariş verdim onu deniyicem ama doktorumda bu kreme para tuzağı dedi çatlakları önlemek icin ne yapacagimi şaşırdım cidden 😅
899221 35+5 haftalık hiç çatlağım olmadı çok şükür bebek yağı, kakao yağı badem yağı kullandım 12. Haftalıktan beri kullanıyorum