minikanne_ QOH Gökay, Göktüğ, Gökalp, Gencer, Giray, Güray, Gökhan, Gökberk, Gökmen, Güney, Gündüz, Galip, Güral diye sıraladım aklıma gelenleri fikir olsun :))
Aybuss Çokta takılma illaki bir isim konulur. Dinine Vatanına anne ve babasına hayırlı evlat olsun rabbim sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsin. ❤️
umutttttt Eligulu güneşi görmek demek 🌸 evet kürtçe isim olarak geçiyo ama yurt dışında çok tercih edilen bi isim ben türkiye de hiç duymadım
hulyatnr Ckaragoz Ahlas koyabilirsiniz yanına başka bir isimle anlamı çok güzel saf, halis, ka-rışımsız. 2. iyi yürekli, temiz kimse. 3. kur’anî ıstılahta, allah’a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul 4.En halis, daha temiz. 5.Temiz yürekli, iyi ahlaklı, iyi niyetli
Gozdealpu Duniz eşim Pars’ı çok istedi ama herkes Bi şey söyledi. Sarp diyoruz şimdi. İlk Oğlumun adı Alp.
MerveKaya38 Seferyehatun ben oğluma koyacağım hamza Rabb’im sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺
Ftmagull Ckaragoz Erdem yavuz alparslan kıvanç erim yiğit doruk meriç ushan berker kaan burak serhan serhat selim berkay ilterişhan