Meryem_ozcelk Bebegimin kalbinde parlaklık çıktığını Bobreklerinde su toplanması olduğunu söylediler 16+6 günlük hamileyim ve ciddi durumda bebeğimi alacaklarını söyledi 🙁☹
Meryem_09 Meryem_ozcelk bizimde kalbinde parlaklık vardı down sendromlu olabilir dediler 21 haftaliktık aynı şeyi dediler aldır falan dedi ben kabul etmedim sonra perinatoloji doktoruna gittim o bir sıkıntı olmadığını söyledi tek doktorla kalmayın bence
slcnblt Benimde ayrıntılı ultrasonda kalbinde parlaklık çıkmıştı. Korkulacak bişey olmadığını genelde doğuma yakın,olmazsa doğumdan sonra yok olacağını söylediler. 22.haftada vardı 32de yok oldu🙏
Busegndgdu Benımde kalbınde parlaklık var dedı doktor ama tek basına bısey ıfade etmıyor kalsıyum bırıkmesı ılerleyen zamanlarda gecıcek korkulcak bısey yok dedı
arzubldk Meryem_ozcelk takip edilecek 2 hafta sonra gel dedi ama ben yarın doç. dr. Buldum bitane ona gideceğim tekrar detaylı ultrason yaptıracağım
Busegndgdu Meryem_ozcelk hayır ıkılı test yaptrdm sadece sonucum düşük riskli oldugu ıcın doktorum 3 lu onermedı sadece ıkılı yaptrdm yanı
Meryem_ozcelk Basakgul internette okudugum kadar geçtiğini bende duydum ama karnimdan sıvı alacaklarını ve ona göre bebeğimi alacaklarını söylediler
Basakgul Meryem_ozcelk Karından sıvı almak zarar veren bir işlem olduğunu söylemişti doktorum ve tercihi bize bırakmıştı biz istemedik.İnsallah geçicidir 🙏
arzubldk Meryem_ozcelk ben devlete gidiyorum normalde ama bana adam akıllı bilgi vermediler bende artık bu takip için özele gideceğim
Meryem_ozcelk arzubldk evet bende devlette öğrendim ama takibim için özel bi hastaneye gidiyorum ama oda bisey yapamayacağını onun için petirolojiye gidicem
Meryem_ozcelk Meryem_09 2 doktorum da aynı kalpte parlaklık olduğunu down sendorumu belirtisi olduğunu söyledi bakalım 3 lü tarama testi yaptım sonucunu aldıktan sonra perinatoloji ye gitcem işte
Meryem_09 Meryem_ozcelk 3 ayrı doktor ve hastaneye gittim 3 de aynı şeyi soyledirler en son perinatoloji doktoruna gittim o içimi rahatlattı