deletedmom6295 nazlianne toplamda 2 saat sürüyor gittiğinizde kan alınıyor şekerli sıvıyı içiyorsunuz bir saat sonra ilk tokluk bir saat sonra da 2. tokluk alınıyor. Toplamda 2 saat bilemediniz 2 saat 10 dk falan sürer
Alyamelekeren nazlianne 1 saat canım ben gittim yükleme yapmadan saat 10 da kan verdim sonra yükleme yapıldı 10.30 da verdim kan bide 11 de
SevDin nazlianne randevum sabah 10 du muane olmam kan vermem 1 saat bekletiyorlar şekeri aldıktan sonra bana ikincisine gerek kalmamasına rağmen öğlen 1 de çıktım ortalama 3 saatiniz hastanede geçiyor
PelinK nazlianne canım 3 saat sürüyor. Şekerli suyu içmeden önce kan veriyorsun. Sonra şekerli suyu içip 1 er saat arayla kan veriyorsun 3 defa kan verdim ben
Epelinkiran Benim 3aaat sürdü çünkü önce açken kan verdim sonra şekerli suyu içip kan verdim bi saat sonra da bi daha kan verdim. 3kere kan verdim o yüzden biraz uzun sürdü sonuçları da öğleden sonra çıktı
Keremine nazlianne yok sorun cikmadi çok şükür ama açken şekerli suyu içtikten sonra ve ondan bir saat sonra kan alındığı için uzun sürdü